Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak TOMUTO sa hovorí láska! Prekrásne vyznanie superhviezdy po toľkých rokoch manželstva!
Zdielať na

Tak TOMUTO sa hovorí láska! Prekrásne vyznanie superhviezdy po toľkých rokoch manželstva!

Archívna reportáž

Romantická láska, akú vie napísať len sám Hollywood. Tak by sa dalo opísať manželstvo amerického herca Adama Sandlera a jeho ženy Jackie, ktoré je na hollywoodske pomery harmonické a stabilné už dlhých 17 rokov.

Herec, patrí medzi najlepšie platené hviezdy Hollywoodu, hoci ho preslávili najmä nenáročné romantické komédie. So svojou manželkou sa zoznámil, ako inak, na pľaci. Od toho momentu si Adam Sandler a Jackie padli do oka a prešlo neuveriteľných 22 rokov, ktoré zamilovaná dvojica trávi bok po boku. Herec si výročie romanticky pripomenul aj na Instagrame.

Stalo sa to v roku 1999, keď Adam nakrúcal komédiu s názvom Big Daddy. On, ako hlavná postava menom Sonny, sa práve pripravoval scénku v kaviarni, keď mu spočinul zrak na krásnej komparzistke, ktorá hrala čašníčku. Na svojom Instagrame teraz 53-ročný herec zverejnil archívnu fotku priamo z nakrúcania, keď iste ešte ani sami netušili, aká veľká láska sa práve začala.

Pri nakrúcaní filmu Big Daddy sa herec Adam Sandler zoznámil so svojou životnou lásku, ich vzťah trvá krásnych 22 rokov:

"Pred 22 rokmi sme sa presne v dnešný deň do seba zahľadeli. Už teraz sa teším na ďalších 22 rokov s tebou, mladá dáma. Navždy ťa budem milovať, dievčatko moje," vyznal Jackie romanticky lásku v statuse pod príspevkom. Na fotke  už vtedy z oboch zaľúbencov sálal pokoj a spokojnosť, ako je to aj dodnes. Druhá fotka v poradí je aktuálna, na tej sa predstaviteľ kaderníka Zohana v rovnomennom filme tvári spolu so svojou vyvolenou rovnako spokojne.

Adam Sandler svojej manželke vyznal na Instagrame lásku k ich 22. výročiu zoznámenia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

22 years ago today we locked eyes and fell deep. Look forward to the next 22, young lady. Love you my forever girl.

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Sandler (@adamsandler),

Medzi gratulantmi sa zaskveli také mená ako Salma Hayek, Drew Barrymore či mladučká superhviezda Ariana Grande. Pár sa vzal počas židovského obradu v slnečnom Malibu ešte v roku 2003 a zdieľajú spolu okrem veľkej lásky aj dve dcéry, 11-ročnú Sunny a 14-ročnú Sadie. Adam Sandler sú spolu s manželkou živým dôkazom toho, že aj hollywoodska láska môže fungovať stabilne celé dlhé roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie