Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svet prišiel o skvelého komika! Jeho hviezdny syn mu napísal dojímavé vyznanie
Zdielať na

Svet prišiel o skvelého komika! Jeho hviezdny syn mu napísal dojímavé vyznanie

Archívna reportáž

Herecké hviezdne nebo prišlo o ďalšiu hviezdu. Obľúbený americký komik, ktorý má aj svoju hviezdu na známom Chodníku slávy, zomrel päť rokov po svojej milovanej manželke, herečke Anne Meara. Najväčšou hviezdou v hereckej rodine je ale nepochybne Ben, ktorý smutnú správu oznámil svetu na sociálnej sieti.

Vo veku 92 rokov zomrel americký komik a herec Jerry Stiller. Smutnú správu na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter v pondelok oznámil jeho syn, herec a filmár Ben Stiller. Jeho milovaný otec zomrel podľa jeho slov prirodzenou smrťou.

Gerald Isaac "Jerry" Stiller sa narodil 8. júna 1927. Potom, ako slúžil v druhej svetovej vojne, vyštudoval drámu na Syracuse University. Jeho kariéra odštartovala, keď sa v roku 1953 stretol s manželkou Anne Meara, s ktorou tvoril úspešné komediálne duo Stiller and Meara.

Ben Stiller je rovnako, ako jeho otec, známy prevažne komediálnymi úlohami:

„So smútkom musím povedať, že môj otec, Jerry Stiller, zomrel prirodzenou smrťou. Bol to skvelý otec a starý otec, a celých 62 rokov bol tým najoddanejším manželom svojej ženy Anne. Budem nám všetkým veľmi chýbať. Ľúbim ťa, otec,“ vyznal sa na Twittri jeho syn, slávny herec Ben Stiller.

Stiller sa predstavil vo viacerých filmoch a televíznych projektoch. Známy je napríklad ako Frank Costanza zo seriálu Seinfeld (1989 - 1998), za ktorého stvárnenie ho nominovali na cenu Primetime Emmy, či Arthur Spooner zo sitkomu Dvaja z Queensu. So svojím synom sa predstavil v snímkach Bláznivá naháňačka, Dobrodružstvo v tábore, Zoolander, Tesne vedľa či Zoolander No. 2. Jerry Stiller a Anne Meara, ktorá zomrela v roku 2015, majú okrem syna Bena aj dcéru, herečku Amy.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie