Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pred kamerou samý úsmev, v zákulisí hnusná mrcha? Na slávnu moderátorku sa to sype
Zdielať na

Pred kamerou samý úsmev, v zákulisí hnusná mrcha? Na slávnu moderátorku sa to sype

Aj slávne svetové hviezdy sú iba ľudia a nie každý deň musia mať skvelú náladu a rozdávať žiarivé úsmevy. Avšak nájdu sa aj také, ktorých úsmev v žiare reflektorov a ich skutočná povaha sú diametrálne odlišné. Takýmito paradoxmi sú známi napríklad aj komediálny herec Jim Carrey či Rowan Atkinson, známy ako Mr. Bean.

Slávna komička a moderátorka vlastnej celebritnej talk show, Ellen DeGeneres (62) sa tiež vždy prezentuje ako veselá kopa a človek s otvoreným srdcom. Jej osobnosť a zmysel pre humor obdivujú milióny fanúšikov po celom svete. Avšak v poslednom čase prichádzajú výpovede ľudí zo zákulisia, ktorí o krátkovlasej blondínke tvrdia presný opak.

​Podľa informácií denníka Mirror.uk je Ellen po vypnutí kamier neznesiteľná a pracovať pre ňu je hotové utrpenie. Tvrdia to nielen zamestnanci štábu, ale aj jej bývalí podriadení a asistenti. Tento maratón obvinení údajne odštartoval komik Kevin T Porter, ktorý ju označil za „jednu z najnepríjemnejších osôb pod slnkom“ a povzbudil aj ostatných ľudí s podobnou skúsenosťou, aby zdieľali svoje príbehy.

Ellenina show je dlhé roky na výslní a v Amerika sa teší veľkej obľúbenosti:

Reakcie nenechali na seba dlho čakať a už mnohí ďalší potvrdili, že všetky tieto historky sú pravdivé a Ellen sa chová k ľudom povýšenecky a necitlivo. „Má veľmi citlivý čuch, takže každý kto s ňou príde do priameho styku, alebo sa s ňou potrebuje porozprávať, musí žuvať žuvačku, ktorú nájde v miske pred vstupom do jej kancelárie. A ak si myslí, že zapáchate, tak ešte v ten deň musíte ísť domov a osprchovať sa,“ podelil sa jeden zo sledovateľov so svojim zážitkom. Ďalšia tvrdila, že Ellen si zavolala vedenie istej reštaurácie a chcela, aby vyhodili servírku len preto, že mala zlomený necht.

Ellen nasrdila mnohých ľudí tým, že porovnávala izoláciu v luxuse svojho príbytku s pobytom vo väzení:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ellen “Do It” DeGeneres is back at it.

Príspevok, ktorý zdieľa Ellen DeGeneres (@theellenshow),

Ďalší sa pridal s tiež neuveriteľným priznaním: „Rok som pracoval ako asistent jej agenta. Prvá vec, ktorú sa naučíte je, že ak mal jej agent hovor s iným klientom, museli ste sa mu tam nabúrať a povedať, že jeho deti sú na druhej linke a jedná sa o súrny hovor', aby mohol zobrať jej hovor okamžite. Nikdy sa jej totiž nesmelo volať naspať, inak by ho vyhodila.“ V inom komentári istý človek tvrdí, že Ellen nikdy nezdravila a členovia štábu mali zakázané jesť určité veci, napríklad ryby.

Pod tweetom Kevina T. Portera sú desiatky desivých skúseností s Ellen, niektoré až ťažko uveriteľné:

Obvinenia pritom prichádzajú len pár týždňov po tom, ako ju ľudia skritizovali za jej výrok súvisiaci s karanténou, keď porovnávala izoláciu v jej 27 miliónovom sídle s pobytom vo väzení. Komik Kevin T. Porter dokonca prisľúbil, že za každý zdieľaný príbeh s nadutosťou Elen Degenres prispeje dva doláre na charitu pre bezdomovcov v LA. Pravdou je, že pod originálnym článkom zablokovali a zmazali komentáre, ktorých tam bolo už vyše tisíc. Ľudia si myslia, že aj za tým je nahnevaná Ellen.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie