Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krásna správa! Robo Jakab s manželkou povedali TOUTO fotkou všetko!
Zdielať na

Krásna správa! Robo Jakab s manželkou povedali TOUTO fotkou všetko!

Archívna reportáž

Predminulý rok na sklonku leta sa jeden z najvychytenejších slovenských hercov oženil na utajenom obrade so svojou kolegyňou Ankou Rakovskou. Zaľúbenci mali krásny obrad a hostinu pre 250 pozvaných v prírode neďaleko Banskej Štiavnice.

Robo Jakab a Anka Rakovská tvorili pár dva a pol roka, keď sa po necelom roku od zásnub rozhodli potvrdiť svoju lásku uzavretím manželstva. Verejnosť nič netušila až pokým nezverejnil na sociálnej sieti správu: Milí priatelia, 31. 8. som sa oženil s Aničkou Jakab Rakovskou. Bolo to mocné. Mám najlepšiu rodinu. A, samozrejme, manželku".

Odvtedy bolo okolo manželov opäť pomerne ticho. Až doteraz. Jedna čiernobiela fotka prezradila, že ich vzťah je zjavne stále rovnako plný lásky, dokonca ešte o niečo naplnenejší.

O tehotenstve Jakabovcov sa špekulovalo už minulý rok:

​Tak 43-ročný Robo, ako aj 26-ročná Anna naraz pridali na svoj Instagram krásne čiernobiele fotky odhaľujúce najkrajšie tajomstvo. Veľké bruško rozhodne nebude z prejedania sa v karanténe. "Tak som sa konečne pozrela do toho zrkadla a - sa mi zdá alebo..? Aaa, to bude tou karanténou," okomentovala vtipne nastávajúca mamička. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

☀️☀️☀️ @anic.jakab.rakovska @robojakab foto @dorota.holub

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Jakab (@robojakab),

Robo Jakab nechal radostnú správu bez slov - stačili tri slniečka. Pod obomi príspevkami sa roztrhlo vrece s gratuláciami, vrátane nastávajúcej mamičky Dominiky Cibuľkovej, najznámejšej mamičky Kristíny Tormovej, kolegyne Mirky Partlovej, Sone Norisovej, Mišky Majerníkovej, Emmy Tekelyovej, či otecka Kaliho. Evidentne všetkých radostná správa prekvapila, no srdiečka a blahopriania nemajú konca.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak som sa konečne pozrela do toho zrkadla a - sa mi zdá alebo..? Aaa- to bude tou karanténou ? @robojakab ?@dorota.holub

Príspevok, ktorý zdieľa Anic Jakab Rakovska (@anic.jakab.rakovska),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie