Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Dominika Gottová sníva o vlastnom biznise! Bude mať TOTO budúcnosť?
Zdielať na

Dominika Gottová sníva o vlastnom biznise! Bude mať TOTO budúcnosť?

Archívna reportáž

Je to už pár mesiacov, čo prišla z Fínska domov do Českej republiky a snaží sa dať svoj život do poriadku. Rozvod s problémovým manželom, nie ideálne vzťahy s manželkou zosnulého otca a pretrvávajúce finančné problémy ju však neodrádzajú od odvážnych plánov do budúcnosti.

Momentálne sa Dominika Gottova živí ako čašnícka v istom pražskom podniku a taktiež dostala ponuku na spoluprácu od českého rádia. Slávne meno je v tomto prípade výhoda, a uvedomuje si to asi aj Dominika. Podľa denníku super.cz sa najnovšie pohráva s myšlienkou založiť si vlastný biznis.

Dominika by si chcela otvoriť vlastný salón krásy. Málokto totiž vie, že ma vyštudovaný odbor kozmetička. No ako to v živote mnohokrát chodí, vyštudovanému remeslu sa po škole už nevenovala.

Rozlúčka s Dominikiným otcom, maestrom Karlom Gottom:

​To, že remeslo má zlaté dno sa v posledných rokoch potvrdzuje čím ďalej tým viac. Preto sa aj táto cesta javí v budúcnosti pre Dominiku ako schodná. Avšak aj v tomto biznise panuje veľká konkurencia, a je si toho asi tiež vedomá: „Je to otázka času. Až keď si vybudujem finančné zázemie a budem schopná si prenajať vlastný salón, bude to iné. Obavám sa, že kozmetický biznis je trochu neistý, môže sa stať čokoľvek. Teraz som tam kde som, a som spokojná,“ konštatuje na záver Dominika.

Súvisiace články

Najčítanejšie