Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rytmus v strete s Piercom Brosnanom! Dokonca ho drzo sotil!
Zdielať na

Rytmus v strete s Piercom Brosnanom! Dokonca ho drzo sotil!

Archívna reportáž

Rytmus je v priestore Slovenska a Česka pomerne veľkou hviezdou. Ak mu aj niekto náhodou nefandí, rozhodne ho poznajú všetci. Čo je ale táto sláva už kúsok za hranicami mimo našich krajín. Taký Pierce Brosnan má značne širší záber.

Rytmus sa netají tým, že herectvo mu je blízke. Rád sa vidí pred kamerou, napokon, aj hudobné videoklipy sú krátkymi filmami. Ak by však bola reč len o skutočných filmoch, osem snímok malo meno Patrik Vrbovský vo svojich titulkoch.

Jeden z nich bol aj triler I.T. z roku 2016. V hlavnej úlohe sa predstavil bývalý James Bond, teda Pierce Brosnan. Zahrala si tam ale napríklad aj Jakubiskova Báthorička, herečka Anna Friel.

Pozrite si trailer k filmu I.T.:

Rytmus svojim fanúšikom pripomenul svoju rolu po boku superhviezdy krátkym videom z nakrúcania. Jeho rola je podľa všetkého detektív, scéna sa odohráva na policajnej stanici, kam práve privedú odporujúceho sa Pierca Brosnana. Rytmus skočí na pomoc kolegom a hollywoodsku hviezdu zozadu drsne strká do chrbta.

K videu dal Rytmus skutočne úprimne veľavravný status. "Ten pocit, keď si sa v živote neučil po anglicky, máš učňovku a zrazu sa ocitneš na pľaci s Piercom Brosnanom a režisér mi povie, aby som ho drgal," zaspomínal na nakrúcanie a svoje neveľmi vysoké vzdelanie Patrik. O to viac sa ale môže raper chváliť tým, kam to napriek hendikepu slabej vzdelanosti dopracoval.

Súvisiace články

Najčítanejšie