Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
KOLAPS Dagmar Havlovej! Najprv pánska toaleta, potom mdloby!
Zdielať na

KOLAPS Dagmar Havlovej! Najprv pánska toaleta, potom mdloby!

Archívna reportáž

V Česku mali v sobotu fanúšikovia filmu sviatok. V pražskom Rudolfínu sa sa odovzdávalo najprestížnejšie filmové ocenenie v už 27. ročníku. Jednou z nominovaných bola aj herečka Dagmar Havlová, vdova po prezidentovi Václavovi Havlovi.

Dagmar Havlová, predtým Veškrnová, síce mala od herectva počas rokov po boku prezidenta Havla pauzu. Pred kamery sa vrátila vo skvelej forme, za čo si časom vyslúžila aj nomináciu za rolu vo filme Vlastníci.

Cena 66-ročnej herečke síce unikla, keď ju napokon získala jej kamarátka Tereza Rambla, za slobodna Voříšková, no evidentne jej to neprekážalo a dobre sa bavila, píše portál Blesk.cz.

Pozrite si trailer k filmu s Dagmar Havlovou, Vlastníci:

"Ja to Terezke želám, my sme kamarátky, práve aj dnes sme si volali," povedala ešte pred odovzdávaním cien Dagmar. Keď bolo po oficialitách, obe sa spolu dobre zabávali, dokonca až tak, že si omylom pomýlili toalety a zablúdili na pánske. V bujarej nálade si herečka nevšimla, že má šaty vyhrnuté nad kolená a ukázala telové podkolienky.

Takto vyzerala generálka na slávnostné odovzdávanie cien:

Neskôr sa ale situácia zdramatizovala, keď sa Havlovej spravilo nevoľno a zrazu bola na zemi. Okamžite jej priskočilo viacero prítomných na pomoc, po chvíľke už radšej zábavu opustila a v limuzíne sa nechala odviezť domov.

Súvisiace články

Najčítanejšie