Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Narodeninovú párty televízie JOJ obsadili maskované postavy!
Zdielať na

Narodeninovú párty televízie JOJ obsadili maskované postavy!

Televízia JOJ novinárom slávnostne predstavila svoje nové televízne projekty, predovšetkým novú megašou "Zlatá maska". Aj preto sa tam pohybovali aj obrovské chlpaté potvory, aké budú môcť diváci vidieť aj v novej šou.

Obrovskí chlpáči, panda, mimozemšťan a jednorožec, každý so svojím vlastným ochrankárom, dorazili medzi pozvaných novinárov a celebrity. Hneď na úvod ukázali spolu s The Pastels, že sú maskami, ktoré sa veru vedia aj poriadne hýbať!

Mega šou Zlatá maska, ktorá odštartuje na obrazovkách televízie JOJ už o pár dní. Predstaví 12 známych tvári, ktorí budú utajení pod maskami a budú spievať. Problém identifikovať kto sa pod
maskou skrýva, mal aj samotný moderátor jojkárskej párty Vlado Voštinár.

Šou bude moderovať Pyco, no a hádať, kto spieva pod maskami, budu takzvaní detektívi, jedným z nich je aj Mišo Hudák. "Teším sa na to, je to veľmi zábavné, teším sa, že je v tom Mišo a celá tá partia ľudí, ktorých milujem. Je nutné, aby bola televízia zábavná, zároveň som rád, že sa tam aj spieva," prezradil nadšene hudobník Marián Čekovský.

Dotknúť sa masiek a zabaviť sa na párty prišla aj Adriana Kmotríková, ktorá si užívala spoločnosť svojich kolegov. Bez tehotnej manželky Ivany dorazil hokejista Marián Gáborík, párty si užíval, a
dokonca prezradil, v akej maske by teoreticky vystúpil on.

Súvisiace články

Najčítanejšie