Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Chcel svoju ženu spáliť, utopiť a zneužiť! Unikla príšerná esemeska od Johnnyho Deppa!
Zdielať na

Chcel svoju ženu spáliť, utopiť a zneužiť! Unikla príšerná esemeska od Johnnyho Deppa!

Archívna reportáž

Skutočne veľmi zle sa skončilo len 15 mesiacov trvajúce manželstvo Johnnyho Deppa a Amber Heard. Tony špiny na seba nakydali, vzájomne sa ťahali po súdoch po tom, čo sa obviňovali z fyzických útokov. Teraz ale prišlo k pomerne zásadnému zvratu.

V tomto nepeknom spore sa darilo striedavo strhávať priazeň súdu na svoju stranu raz 56-ročnému Johnnymu, inokedy 33-ročnej Amber. Tá dokonca mala Deppovi zaplatiť miliónové odškodné, herec totiž tvrdil, že na ňom pálila cigarety a bije ho.

Krehká herečka tvrdila presný opak, zverejnila aj fotku s modrinami a dobitou tvárou, pričom útočníkom mal byť práve Depp.

Johnny Depp sa opäť ocitol na súde:

Aktuálne sa priklonili váhy výrazne na stranu Amber, londýnsky Vrchný súd má totiž k dispozícii esemesky z roku 2013, ktorých obsah je skutočne zarážajúci, píše portál The Sun. "Upáľme Amber. A ešte predtým ju utopme! Potom jej mŕtvolu pretiahnem, aby som sa uistil, že je mŕtva," napísal desivé slová svojmu kamarátovi, hercovi Paulovi Bettanymu.

Pred pár dňami pritom unikli nahrávky, v ktorých sa Amber vysmievala Johnnymu, že mu aj tak nikto neuverí, že je to ona, kto ho bije. Je možné, že po zverejnení drsnej esemesky to tak aj skutočne dopadne. To by znamenalo, že hollywoodsku superhviezdu môže čakať väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie