Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vyčerpaná Bohdalová: Už aby bol koniec!
Zdielať na

Vyčerpaná Bohdalová: Už aby bol koniec!

Archívna reportáž

Patrí nepochybne medzi najväčšie legendy československého filmu. Jej hlas poznajú vďaka večerníčkovým rozprávkam už najmenšie deti, rovnako tie dnešné, ako aj tie, ktoré majú už pomaly dôchodkový vek. Jiřina Bohdalová je stále aktívna, no nie je to jednoduché.

Keď niekto strávi celý život striedavo pred kamerami a na divadelných doskách, nedokáže svoje remeslo opustiť do smrti. Lepšie povedané, kým vládze.

To je aj prípad 88-ročnej Jiřiny Bohdalovej. Napriek pokročilému veku sa udržuje stále v skvelej forme fyzicky, aj mentálne.

Pred pár týždňami odpremiérovala Jiřina hru po boku s Milanom Kňažkom:

Niekedy ale kývne na projekt, ktorý sa napokon ukáže ako nie celkom ideálny, píše portál Blesk.cz. Aktuálne sa nechala Jiřina presvedčiť na nakrúcanie istej zábavnej relácie. Netušila ale, ako sa to skomplikuje. Pôvodne totiž mala nakrúcať u nás, napokon sa šou presunula do Budapešti. "Prijala som to pôvodne s tým, že to bude v Bratislave. Tú trasu dobre poznám aj autom, no Budapešť je podstatne ďalej, a to je unavujúce," posťažovala sa herečka.

To je z Prahy to je skutočne poriadna štreka, hriať ju ale môže zhruba 14 tisícový honorár, ktorý za nakrúcanie skasíruje. "Je to skutočne strašne únavné. Budem rada, keď sa to skončí a bude už marec, budem na chalupe. Nič som už nevzala, budem odpočívať," nevie sa dočkať Bohdalová.

Súvisiace články

Najčítanejšie