Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V LA nastalo úplné šialenstvo! Celebritné mecheche ovplyvnilo život všetkým!
Zdielať na

V LA nastalo úplné šialenstvo! Celebritné mecheche ovplyvnilo život všetkým!

Archívna reportáž

Zatvorené reštaurácie aj hlavné ulice Hollywoodu a bujaré večierky i bežných "smrteľníkov". Aj tak vyzerá mekka svetového filmu krátko pred udeľovaním zlatých sošiek. A uprostred tohto diania sa ocitol aj JOJkár Thomas Puskailer.

V Los Angeles navštívil Thomas Puskailer niekoľko Slovákov a každý z nich prežíva "oskarové šialenstvo" po svojom.

Mesto anjelov sa v tomto období mení tak, že sa to dotýka skutočne azda každého, kto v tomto mnohomiliónovom meste žije.

Predovšetkým podnikatelia nevedia, kde im hlava stojí. "Teraz máme veľmi náročné obdobie, sme veľmi zaneprázdnení, je veľa roboty" povedal riaditeľ módneho domu Alan Puskailer. "Snažíme sa nájsť si s manželkou večer tichú chvíľku a pozerať sa na tú šou, snažíme sa predtým zájsť na tie filmy do kina a zistiť, ktorý by sa nám páčil, komu budeme fandiť," povedal ďalší Slovák žijúci v Hollywoode, Viktor Szeder.

Michal Greguš bol kedysi riaditeľom hotela, kde sa koná najväčší oscarovský večierok "Lindsey Lohan som musel vyhodiť z párty, Melanie Griffith mi sedela na kolenách, popíjal som s Karlom Lagerferdom a Tomom Fordom," zaspomínal si Greguš. Dá sa čakať, že podobne divoká noc bude aj tá dnešná.

Súvisiace články

Najčítanejšie