Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Podľahla som kúzlu Meghan. Všetko si vydupala, ŠOKUJE agentka
Zdielať na

Podľahla som kúzlu Meghan. Všetko si vydupala, ŠOKUJE agentka

Archívna reportáž

Gina Nelthorpe-Cowne bola kedysi agentkou vojvodkyne Meghan. Stali sa z nich aj dôverné priateľky. Ich cesty sa ale po čase rozišli. Podľa jej slov ju neprekvapilo vyhlásenie, že chcú s Harrym odísť z kráľovskej rodiny.

Gina a Meghan sa zoznámili v roku 2014. V tom čase hrala vojvodkyňa v seriáli Kravaťáci. Gina sa stala jej agentkou, neskôr aj dôvernou priateľkou. 

Po tom, čo sa ich cesty rozišli, už v kontakte neboli. Teraz Gina prehovorila o bode zlomu. 

"Stačilo pár stretnutí a stali sa z nás priateľky. Priťahovala ma jej vrelá osobnosť, povaha a schopnosť vzbudiť pocit, že ste jediný človek na svete, na ktorom záleží," uviedla.

Agentke bolo jasné, že sa do nej princ Harry zamiluje. "Nepochybovala som o tom, keď sa mi zverila, že plánujú spoločnú dovolenku. Bolo to ako z filmu," povedala.

Ďalej uviedla, že Meghan sa nezaujímala o život a tradície v Británii. Nechcela ich ani pochopiť. "Má schopnosť zavrieť dvere minulosti, odstrihnúť sa. Rovnako, ako to urobila s otcom, súrodencami, bývalým manželom i so mnou," popísala Gina povahu Meghan. 

Čo si zaumieni, to aj dostane. Tak vykreslila povahu Meghan. "Bolo mi jasné, že ju to bude ťahať späť do USA, kde bude pokračovať vo svojej kariére," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie