Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Lenny Kravitz bojuje proti rasizmu novinkou Here To Love
Zdielať na

Lenny Kravitz bojuje proti rasizmu novinkou Here To Love

Archívna reportáž

Celosvetovo uznávaný spevák a multitalentovaný hudobník Lenny Kravitz, známy nielen svojimi umeleckými počinmi, ale aj filantropiou a humanitárnou činnosťou, zverejnil videoklip, ktorý sa stal oficiálnou hymnou boja proti rasizmu.

​Americký spevák a skladateľ Lenny Kravitz, udržujúci si za posledné roky poprednú pozíciu v spoločnom boji proti rasizmu, xenofóbii a diskriminácii a obhajujúci jednotu a rovnosť po celom svete, spája sily s Úradom OSN pre ľudské práva, aby verejnosti pomocou videoklipu predstavil svoj nový singel „Here To Love (#fightracism)“.

Jedná sa o prerábku úspešnej skladby, ktorej pôvodnú verziu spevák vydal na jeho kritikmi chválenom albume číslo 11, Raise Vibration, s ktorým sa predstavil aj v júni 2018 v Bratislave.

Pozrite si VIDEO:

​Naživo si novú verziu piesne môžu fanúšikovia éterického hudobníka vypočuť na pripravovanom rovnomennom koncerte, ktorý sa uskutoční 1.7.2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Silné kinematografické hudobné video

Ešte deň pred Medzinárodným dňom ľudských práv, ktorý je 10. decembra, Kravitz doprial aj vizuálnu podobu upravenej verzie svojej piesne „Here to Love“.

Pozrite si KLIP:

Emotívne čierno-biele video, ktoré Kravitz sám režíroval, zachytáva desiatky ľudí rôzneho veku, pohlavia, národností, vierovyznanií, farby pleti a poukazuje tak na rovnosť medzi všetkými ľudskými bytosťami.

​Zvýrazňujúc lyrické posolstvo lásky a inklúzie, legenda s Grammy ocenením spolu s Úradom OSN pre ľudské práva, novinkou podboruje #FightRacism – kampaň, ktorá propaguje toleranciu, rovnosť a rozmanitosť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie