Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Česko Slovensko opäť našlo svoj talent! A TOTO je víťazka šou!
Zdielať na

Česko Slovensko opäť našlo svoj talent! A TOTO je víťazka šou!

Veľkolepé ôsme finále show ČSMT je za nami. V sobotňajšom priamom prenose zabojovalo niekoľko dychberúcich čísel. Medzi nimi len jedna zástupkyňa zo Slovenskej republiky. No práve tá ľudí zjavne ohúrila.

Len šestnásťročná talentovaná Margaréta Ondrejková si medzi hustou konkurenciou napokon vyspievala víťazstvo a získala výhru 50 tisíc eur.

Počas troch mesiacov vyraďovania sa do absolútneho finále dostalo deväť súťažných čísiel. Nikto ale nečakal, že napokon pre nešťastnú nehodu uvidia diváci len osem vystúpení.

Toto povedal k finalistom porotca Jaro Slávik:

Počas skúšky sa Katya z detského akrobatického dua Katya & Nikita zranila a veľkolepého večera sa tak nemohla zúčastniť. Hospitalizovali ju v nemocnici, no na chvíľočku si predsa len odbehla na prenos pozdraviť fanúšikov. Malí umelci dostali od poroty miestenku priamo do finále budúcoročnej šou.

Diváci si mohli vyberať pomedzi silného zastúpenia spevákov, muzikanta, stepperov či umelkyne, ktorá kreslí do piesku. O víťazovi rozhodovali prostredníctvom SMS hlasovania. Aj keď bola aj tento rok konkurencia veľmi silná, najviac hlasov sa podarilo získať práve Margaréte Ondrejkovej. Druhe miesto patrilo šikovnému mladému spevákovi Samuelovi Rychtárovi a tretia skončila umelkyňa Volha Safronova.

Súvisiace články

Najčítanejšie