Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To je krásne bruško! Herečka zverejnila fotku pár týždňov pred pôrodom!
Zdielať na

To je krásne bruško! Herečka zverejnila fotku pár týždňov pred pôrodom!

Archívna reportáž

Slávna herečka priznáva, že tehotenstvo so sebou neprinieslo len radosť. Na začiatku sa poriadne potrápila, psychika mala zaťažkávajúcu skúšku, neustále totiž vo vzduchu visel strach z potratu.

Milla Jovovich sa už o zhruba dva mesiace stane po tretíkrát mamou. Pôvodom ukrajinská herečka, si ale neužívala tehotenstvo tak, ako by chcela. Dôvod je veľmi smutný.

Po 12-ročnej dcérke Ever Gabo a 4-ročnej Dashiel Edan totiž Milla znovu otehotnela. Radosť však skončila v štvrtom mesiaci, keď o bábätko prišla.

Pozrite sa, ako sa Milla počas života menila:

Onedlho sa im ale spoločne s manželom podarilo opäť počať. Nenasledovalo ale čisté šťastie. "Mala som zmiešané pocity medzi absolútnou radosťou a totálnym terorom. Pre môj vek a stratu v predchádzajúcom tehotenstve som sa na toto potenciálne bábo nechcela príliš rýchlo naviazať," napísala úprimne herečka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Knocked up again.? After I found out I was pregnant 13 weeks ago, I had a mixture of feelings ranging between complete joy and utter terror. Because of my age and losing the last pregnancy I didn’t want to get attached to this potential baby too quickly. That was obviously not fun and the last few months have been my family and I living on pins and needles waiting for a slew of different test results to come in and spending most of our time in doctors offices. Thank goodness we’re in the clear AND we found out that we’ve been blessed with another girl!??? Anyway, wish me and my baby luck! I send you all a lot of love and I’ll keep you posted on my progression! Xoxo m❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Milla Jovovich (@millajovovich),

Odvtedy prebehlo ďalších pár mesiacov a Milla je už pomaličky vo finále. Pochválila sa, že to bude opäť dcérka. Všetko sa zdá byť v poriadku, akurát sa nastávajúca mamička posťažovala, že opäť poriadne pribrala. No má to aj svetlé stránky. "Pozitívom je, že moje materské prsia sú späť, čo je pre dievča, ktoré bolo vždy ako lata, veľmi zábavné a užívam si to, kým to trvá," dodala s humorom Milla.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sexy mama on the school run pose???‍♀️ So here’s an update pic of my pregnancy, I’m 9 weeks away from dropping and it’s getting more and more difficult to get around, but I’m happy to say so far everything looks great with the baby and she’s coming right on schedule! I’ve gained pretty much the same amount of weight that I always gain (about 50lbs. So far ?) but it just goes to show that your body will do whatever it’s meant to do regardless. Saying that i haven’t been exercising during this pregnancy like I did with the last, but I’m also being super paranoid and just really careful not to do anything that could potentially put me at risk of miscarriage. Anyway, the plus side is my mama boobs are back which is fun for a girl who’s always been flat as a board, so I’m enjoying the moment while it lasts! Sending everyone lots of love mid week and I hope you’re having a good one. Just a few more days till the weekend so take a deep breath, we’ll get there!????? xo m❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Milla Jovovich (@millajovovich),

Dievčatko by malo prísť na svet v januári, jej meno Jovovich, ktorá žije v šťastnom manželstve s 54-ročným britským režisérom Paulom Andersonom už desať rokov, zatiaľ neprezradila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie