Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šialená petícia! Ľudia žiadajú, aby pre TOTO herečke vzali rolu vo filme!
Zdielať na

Šialená petícia! Ľudia žiadajú, aby pre TOTO herečke vzali rolu vo filme!

Archívna reportáž

Patrí medzi žiadané krásky strieborného plátna. Krehká blondínka je ale v skutočnosti údajne poriadna divoška. Až taká, že vraj pravidelne útočila na svojho ešte slávnejšieho ex-manžela, ktorý musel vyhľadať aj lekársku pomoc.

Znie to šialene, ale 56-ročný Johnny Depp žaluje svoju bývalú manželku, 33-ročnú Amber Heard, za domáce násilie. Treba dodať, že rovnakú žalobu predtým podala aj ona na neho.

Pár, ktorý strávil v manželstve len necelé tri roky, rozviedli v roku 2017. Herečka vtedy Deppa obvinila z domáceho násilia, čo doložila fotkou s modrinami. Súd vyhrala a dostala niekoľko miliónov ako odškodné.

Johnny sa ale evidentne nahneval, lebo následne vyrukoval s tvrdením o domácom násilí on, ako obeť. Doložil fotku z nemocnice a žiada odškodné 50 miliónov. Najmä mu ale vraj ide o očistenie jeho mena.

Amber ale nerátala s tým, že Johnny je miláčikom fanúšikov filmu už značne dlhšie ako ona. A zrejme ich má aj viac. Na jeho podporu sa rozbehla na internete petícia. Jej iniciátorka žiada, aby Amber vzali jej rolu v pripravovanom filme Aquaman 2. V texte k petícii uvádza napríklad aj to, že Amber už bola za násilie voči bývalému partnerovi zatknutá v roku 2009.

Organizátori petície chceli dosiahnuť 50 tisíc podpisov, od úspechu ich delí už len niečo vyše sedem tisíc hlasov. Úspešnosť petície ale rozhodne nezaväzuje filmárov k tomu, aby Amber z filmu stiahli. Napokon, v prvej časti už rolu odohrala, nie je preto dôvod, aby ju v dvojke vymenili. Ale ako gesto voči Johnnymu je petícia silný signál podpory.

Súvisiace články

Najčítanejšie