Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jasmina, Sanel a Mikuláš! Tak TOTO nenadelil asi nikomu!
Zdielať na

Jasmina, Sanel a Mikuláš! Tak TOTO nenadelil asi nikomu!

Archívna reportáž

Malý Sanel práve zažil svojho prvého Mikuláša. Sladkostí sa zrejme ešte nedočkal, ale bradatý pán v červenom priniesol niečo špeciálne aspoň pre Jasminu.

Obvykle si ešte ani dvojročné deti veľmi sviatky neužívajú, keďže nechápu, čo sa to vlastne deje. Malý Sanel ešte nemá ani päť mesiacov, o Mikulášovi a Vianociach nemá, pochopiteľne, ani potuchy.

To jeho rodičom nebránilo v tom, aby mu predsa len Mikuláša domov doviedli. Tak to aspoň vyzerá podľa fotky, ktorú Jasmina zverejnila na Instagrame.

Či Rytmus verí na Mikuláša nie je známe, ale pred Bohom rešpekt má:

Maska Mikuláša v popredí, Jasmina s poriadne našpúlenými perami a Sanel, ktorému je to evidentne celé ukradnuté. Otočil sa objektívu chrbtom, hoci je pravda, že ak by bol tvárou, jeho mama fotku iste nezverejní.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Krásneho Mikulaaaaša!❤️❤️ Kto si ešte okrem iného našiel od Mikiho majonézu? ?‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Najvtipnejší je ale popis k fotke. Podľa všetkého chodí k Vrbovským veľmi netradične zmýšľajúci Mikuláš, lebo Jasmine doniesol niečo skutočne neobvyklé. "Kto si ešte, okrem iného, našiel od Mikiho majonézu?" Takú prekvapivú otázku pripojila k fotke mama malého Sanelka.

V komentároch sa roztrhlo vrece s domnienkami, že zrejme by si dal Rytmus na obed rezne. Inak je majonéza verejnosti len ťažko pochopiteľný "interný" humor jeho rodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie