Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Gottovej manžel odletel za milenkou! A tá sa rozhodla PREHOVORIŤ!
Zdielať na

Gottovej manžel odletel za milenkou! A tá sa rozhodla PREHOVORIŤ!

Archívna reportáž

Nabralo to rýchly spád. Najstaršej dcére zosnulého Karla Gotta už praskli nervy a po údajnom prichytení manžela pri nevere sa rozhodla situáciu okamžite riešiť - rozvodom. Prešlo len pár dní a 46-ročná Dominika dokonca opustila Fínsko.

So svojím fínskym manželom strávila takmer 20 rokov. Gitarista Timo Tolkki ju ale sklamal v toľkých veciach, že už stačilo, píše portál Blesk.cz.

Nielenže neprinášal do domácnosti peniaze, ale ešte oberal aj Dominiku, dokonca jej ukradol aj šperky po rodičoch, ako tvrdí. Navyše holduje alkoholu a trpí aj maniodepresiou. No posledná kvapka prišla pred pár dňami.

Táto skladba patrí medzi najobdivovanejšie Timove diela:

Timo si z turné po Južnej Amerike síce nepriniesol ani cent, ale zato 24-ročnú milenku, nádejnú speváčku Claudiu Pearl z Mexika. "Povedal mi, že je do nej zamilovaný, ale že aj do mňa, pretože ja som jeho životná láska," hovorí nešťastná Dominika.

Timo začal na svojom Facebooku zverejňovať videá, na ktorých je zjavne pod vplyvom alkoholu. V piatok pridal aj volanie o pomoc: "Potrebujem trochu lásky ..., pomoc". Zdalo by sa, že ho Dominikin odchod trápi, no evidentne nie príliš, lebo sa zbalil a odletel za milenkou. A domov sa zjavne nehrnie, ako napísal na sociálnu sieť: "Budem tu tri mesiace".

Timo zverejnil viacero zvláštnych videí, fanúšikovia vyslovili obavy o jeho zdravie:

Prezradil, že s Claudiou má veľké plány. Tá študovala spev v Londýne a je veľká fanúšička metalu, ako aj Timovej bývalej kapely Stratovarius. Zamilovaný 53-ročný vyznáva 24-ročnej Claudii verejne lásku, ona ju zjavne opätuje. Na Instagram pridala zopár fotiek s Timom, kde nechýba hashtag "láska".

Otázkou je, či nemyslí láskou k hudbe, lebo práve na tom jej veľmi záleží. Spomína totiž hudobný projekt s Timom, no priznáva, že stretnutie s ním bolo veľmi hlboké. "V hĺbke svojej duše prijímam pokoj, s ktorým som žila posledné týždne vo Fínsku. Želám si, aby ľudia okolo mňa mohli mať aspoň trochu toho pokoja, ktorý som zažila ja. K tejto myšlienke ma priviedol Timo na jednom z našich stretnutí. Naučila som sa byť viac empatická a tolerantná, pretože som nikdy s nikým nebola tak dlho," vyznala sa Claudia na sociálnej sieti.

Dodala, že toho má veľa čo povedať a čoskoro za ňou Timo príde, aby dokončili, na čom začali pracovať. A to sa skutočne stalo. Mexická speváčka dúfa, že s pomocou zamilovaného Tolkkiho sa jej podarí preraziť. Ten ale zrejme dúfa, že to nie je celé len o jej kariére, ale aj o láske.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie