Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šťastný nový rok plný hviezd! Do kín prichádza romantická komédia
Zdielať na

Šťastný nový rok plný hviezd! Do kín prichádza romantická komédia

Vo filme Jakuba a Adriany Kronerovcov, ktorý príde do distribúcie budúci štvrtok, sa popri známej herečke v hlavných úlohách objavia Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Gabriela Marcinková a Zuzana Norisová.

​Vianočná romantická komédia Šťastný nový rok je podľa Emílie Vášáryovej akýmsi vianočným darčekom pre divákov a diváčky.

Novinku Jakuba a Adriany Kronerovcov, ktorá bude mať distribučnú premiéru vo štvrtok 5. decembra, predstavili v stredu večer v jednom z bratislavských obchodných centier v slávnostnej premiére.

Pozrite si TRAILER:

Samé zvučné mená

Popri Vášáryovej na slávnostnom večere nechýbali ani predstaviteľky ďalších hlavných postáv. Vo filme o tom, že láska má veľa podôb a nakoniec si každého nájde, hrajú tiež Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a Antónia Lišková.

Každá z hlavných hrdiniek sa nachádza v inej životnej situácii a každá svojím spôsobom rieši práve otázku lásky a partnerstva podobne ako ich mužské polovičky, ktoré stvárnili Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Jakub Prachař, Marek Majeský a Jiří Bartoška.

O námet a scenár snímky sa postarala producentka filmu Adriana Kronerová.

Film písala na jar minulého roka a prvá klapka padla už v decembri. 

O hudbu k filmu sa postaral Marián Čekovský. Okrem jeho skladieb v novinke zaznejú aj pesničky od kapiel ako Fallgrapp, Walter Schnitzelsson či Orchester Jeana Valjeana a svoj priestor v snímke má aj niekoľko kúpených licencií, medzi nimi aj vianočná pesnička od Johna Lennona.

Súvisiace články

Najčítanejšie