Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už aj Kate?! Stalo sa jej presne TO isté, za čo odsudzujú Meghan!
Zdielať na

Už aj Kate?! Stalo sa jej presne TO isté, za čo odsudzujú Meghan!

Archívna reportáž

Kate sa od začiatku vzťahu s dedičom koruny, princom Williamom teší veľkej popularite u verejnosti. Vždy dokonale upravená, rešpektujúca protokol a etiketu, so sympatickým úsmevom. Alebo žeby nie?

Všetkých prekvapilo, keď minulý týždeň vyhodila svoju dlhoročnú asistentku. Sophie Agnew jej stála po boku sedem rokov, Kate ju vyhodila prekvapivo vzápätí po tom, čo sa vrátila zo svadobnej cesty.

Neveľmi sympatický spôsob mal ale v skutočnosti racionálne pozadie, teda aspoň tak znie oficiálne vyjadrenie. Vraj sa stala pozícia Agnew nadbytočnou po tom, čo sa rozdelili domácnosti Williama s Kate a Harryho s Meghan. 

Kate prednedávnom absolvovala cestu po Pakistane:

No vzápätí po tomto rozhodnutí dostala Kate ranu, s akou asi nerátala. Tentokrát dostala košom ona, píše portál Daily Mail. Opúšťa ju jej pravá ruka, Catherine Quinn, ktorá končí po dvoch rokoch služby. Mala na starosti všetko od organizácie jej diára, cez strenutia až po sprevádzanie na rôzne oficiálne akcie. Pomáhala Kate aj s organizáciou mnohých akcií, aj s prácou v rôznych organizáciách. 

Quinn sa údajne rozhodla ukončiť pracovný pomer napriek šesťcifernému zárobku pre pracovnú náplň a vyťaženosť. Potiahne ešte do konca roka a s Kate sa vraj rozchádzajú v dobrom. "Catherine je veľmi milá dáma a pre Kate toho urobila naozaj veľa. Teraz sa chce trochu stiahnuť a vrátiť sa k charite," povedal pre Daily Mail ich zdroj.

Faktom je, že odchod po dvoch rokoch je pomerne neobvyklý, osobné asistentky ostávajú po boku zamestnávateľa obvykle celé dekády. Kate teraz musí urýchlene hľadať náhradu za ostrieľanú profíčku Catherine. Môže sa popýtať Meghan, ktorú pre jej údajne neznesiteľnú povahu opúšťajú asistentky a opatrovateľky ako na bežiacom páse.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie