Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Už je to tu! Plekanec a Šafářová o radosti z dieťatka!
Zdielať na

Už je to tu! Plekanec a Šafářová o radosti z dieťatka!

Archívna reportáž

Hokejista Tomáš Plekanec a tenistka Lucie Šafářová nemôžu byť šťastnejší! Narodenie dcérky je už skutočne za dverami, no oni necítia strach, ale čistú radosť.

Tomáš už má dvoch synov s herečkou a speváčkou Luckou Vondráčkovou, s ktorou zrejme ešte stále definitívne neukončili manželstvo. To mu ale nekazí náladu, všetku radosť sústredí na príchod dcérky, píše portál Blesk.cz.

Zamilovaný pár čakajú skutočne rozprávkové Vianoce. Niekedy v polovici decembra by malo prísť na svet dievčatko, prvé dieťa 32-ročnej tenistky.

Šafářová v apríli ukončila kariéru:

Prípravy na príchod nového člena rodiny sú v plnom prúde. "Nebojím sa. Ja sa teším a najmä, aby bola zdravá a všetko bude dobré," vyznal sa pre český Top Star magazín nastávajúci otecko Tomáš. On aj Lucie si vraj tajne priali práve dievčatko. "Hlavne, nech je to zdravé, pre mňa je to prvé dieťa, takže mi to bolo jedno, ale som šťastná za dievčatko," povedala Šafářová.

Podľa všetkého sa už skutočne nevedia dočkať, keď budú mať svoje bábätko v náručí. "Samozrejme sa teším, keď ju prvýkrát uvidím a na to obdobie, čo príde. Myslím, že materstvo je najkrajšie obdobia, alebo aspoň dúfam, že bude," povedala nastávajúca mamička. Skúsený otecko je odhodlaný pomáhať, čo len bude môcť. Jedine meno zatiaľ taja, ale vraj to nebude nič šokujúce.

Súvisiace články

Najčítanejšie