Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Je TOTO už definitívny dôkaz štvrtého tehotenstva Kate? Manévre okolo ich sídla sú podozrivé!
Zdielať na

Je TOTO už definitívny dôkaz štvrtého tehotenstva Kate? Manévre okolo ich sídla sú podozrivé!

Archívna reportáž

Briti majú novú mániu. Akonáhle trochu utíchnu reči okolo Meghan, na pretras sa dostáva Kate. Nie je síce jasné, prečo by mali manželky princov byť stále tehotné, no zjavne s tým tak trochu ich fanúšikovia rátajú.

Keďže princ Harry sa vyjadril jasne a možný počet detí s Meghan obmedzil na dve, pozornosť sa upriamila na Kate a Williama. Tí sú zjavne za veľkú rodinu. Už teraz majú tri deti, pričom najmladší Louis má len rok. 

Z nejakého dôvodu si Briti isté indície vysvetlili tak, že vojvodkyňa Kate je v očakávaní. Čulý pohyb okolo okolo Kensingtonského paláca im nahráva do kariet, píše portál Ahaonline.cz.
William a Kate majú za sebou náročnú služobnú cestu, podstúpila by ju tehotná..?

Sťahovacie dodávky jedna za druhou vraj môžu znamenať jediné - Kate a William sa budú sťahovať do väčšieho. A prečo iné by to vraj robili, ak nie pre detskú izbu navyše.

Vyjadril sa dokonca aj expert na kráľovskú rodinu, ktorý tvrdí, že skutočne môže ísť o to, že Kate je tehotná. Pravda je taká, že pár sa nesťahuje. Z Kennsingotnského paláca odchádza bratranec kráľovnej Alžbety II., princ Richard s manželkou. V každom prípade to znamená, že Kate s rodinou budú mať niekoľko izieb navyše, či ale jedna z nich bude patriť bábätku, je zatiaľ nepotvrdené. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie