Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nicki Minaj šokovala svojím rozhodnutím! Prečo to chce urobiť?!
Zdielať na

Nicki Minaj šokovala svojím rozhodnutím! Prečo to chce urobiť?!

Raperka Nicki Minaj šokovala svojich fanúšikov. V piatok na sociálnych sieťach oznámila, že končí! Chce sa venovať rodine.

Výstredná, kontroverzná a nevyspytateľná - takto poznajú Nicki Minaj milióny fanúšikov. Nepríjemne si jej "nevyspytateľnosť" zažili na vlastnej koži aj slovenskí fanúšikovia, keď sa na koncert u nás v podstate vykašľala.

Jeden z prelomových klipov speváčky:

Ani tentoraz nezostala svojej povesti nič dlžná a tajomným spôsobom pustila do sveta šokujúcu správu. "Rozhodla som sa odísť a venovať sa rodine. Viem, že ste šťastní. Udržiavajte môj odkaz naveky," napísala na sociálnu sieť. Po pár hodinách ale oznam zmazala, čím ešte viac fanúšikov zmiatla.

Twitter

Z vyjadrenia navyše nebolo je jasné, či raperka definitívne končí s kariérou, alebo si chce od hudby iba oddýchnuť. Jej priaznivci netušia, či náhodou nečaká bábätko. Nicki Minaj sa totiž doteraz nevyjadrila ani ku svojej údajnej svadbe. Ešte v júni uviedla, že si chce zobrať svojho priateľa a v auguste už mala zmenené meno na Twitteri. 

Nicki Minaj a jej vyvolený sa radi fotia a zverejňujú:

Speváčka prerazila na hudobnej scéne pred 10 rokmi albumom Ping Friday. Získala si mnoho priaznivcov, aj napriek svojim hádkam s inými spevákmi, nečakane zrušeným koncertom a výstrednému správaniu. Pred tromi rokmi ju zaradili medzi 100 najvplyvnejších ľudí na svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie