Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vďaka novému slovenskému filmu sa ocitnete na hrane. Blíži sa veľkolepá PREMIÉRA!
Zdielať na

Vďaka novému slovenskému filmu sa ocitnete na hrane. Blíži sa veľkolepá PREMIÉRA!

Zdroj: Reprofoto/Kto je ďalší?

Dňa 22. augusta príde do kín nový slovenský film Kto je ďalší. Snímka je inšpirovaná skutočnými udalosťami z celého sveta a rozpráva o kontroverzných témach. Jednou z nich je aj sexuálne zneužívanie detí.

Tvorcovia filmu Kto je ďalší? zverejnili jeho oficiálny trailer. Snímka režiséra Mira Drobného je inšpirovaná skutočnými udalosťami z rôznych častí sveta a rozpráva o tom ako internet privádza ľudí na hranicu života a smrti.

Dotkne sa kontroverzných tém vrátane sexuálneho zneužívania detí.

Vo filme si zahrali napríklad Peter Brajerčík, Brian Caspe, rapperka Aless Caparelli, modelka Angela Nikolau či „rooftopperi“ Vadim Makhorov a Vitaliy Raskalov, ktorí sa venujú lezeniu po vysokých budovách. Hudobne sa na filme podieľali Celeste Buckingham, spomínaná Aless, Liam Adams či Demi Lovato.

​Buckingham už k filmu predstavila pieseň #Voiceless, ktorá je jej osobnou výpoveďou.

Pozrite si KLIP:

​​"Mám osobné skúsenosti, ktoré sú podobné tým z filmu, čo sa týka príbehu sexuálneho zneužitia. Verím, že hudba je univerzálnym jazykom a že cez ňu vieme riešiť aj témy, ktoré sú niekedy až príliš náročné na bežnú debatu. Dúfam, že ľudia sa po vzhliadnutí tohto filmu zamyslia nad svojimi blízkymi, ktorí si možno niečím podobným prešli, alebo prechádzajú, a nebudú ich za to súdiť, ale práve naopak, im budú oporou," vyjadrila sa o spolupráci na filme Buckingham.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie