Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Po tajnej svadbe prišla konečne poriadna! TU si hviezdy povedali druhýkrát ÁNO
Zdielať na

Po tajnej svadbe prišla konečne poriadna! TU si hviezdy povedali druhýkrát ÁNO

Americký spevák Joe Jonas a anglická herečka Sophie Turner sa po druhý raz zosobášili. Dvojica, ktorá si povedala "áno" už 1. mája v Las Vegas, si zopakovala svadbu v sobotu vo Francúzsku. Hostina sa konala v Château de Tourreau.

Dvojica sa prvýkrát zosobášila v noci po udeľovaní Billboard Music Awards. Svadba sa konala 1. mája v Chapel L’Amour v Las Vegas, pričom ich oddal imitátor Elvisa Presleyho. 

Na sobáši bolo viacero hviezdnych hostí vrátane speváka Khalida. Bratia Joea Jonasa, Kevin a Nick, ktorí s ním pôsobia v kapele Jonas Brothers, boli jeho družbami. 

Herečka Sophie Turner mala na sebe oblečené biele nohavice, hodvábny top a závoj. V kytici mala zapracované modré svetielka. Namiesto obrúčok si s manželom vymenili prstienky s lízankou.

Pre druhú svadbu si vybrali mesto lásky, francúzsky Paríž.

Pozrite si priložené VIDEO:

Úspešní

​Joseph Adam "Joe" Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi sú aj jeho bratia Kevin a Nick.

Spolu nahrali päť albumov It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008), Lines, Vines And Trying Times (2009) a Happiness Begins (2019). V roku 2013 formácia oznámila koniec činnosti, no tento rok sa vrátili na scénu.

Joe Jonas má na konte aj sólovku Fastlife (2011). Príležitostný herec v septembri 2015 oznámil založenie kapely DNCE, ktorej členmi sú bubeník Jack Lawless, basgitarista Cole Whittle a gitaristka JinJoo Lee. V novembri 2016 vydali eponymný debutový album.

Sophie Turner je známa najmä ako Sansa Stark zo seriálu Hra a tróny (2011 - 2019) alebo Jean Grey z komiksoviek X-Men: Apokalypsa (2016) a X-Men: Dark Phoenix (2019). Zahrala si aj v snímkach Another Me (2013) alebo Takmer normálne dievča (2015).

Súvisiace články

Najčítanejšie