Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prachař otvorene o tom, čo ho čaká s Agátou po spoločnej večeri!
Zdielať na

Prachař otvorene o tom, čo ho čaká s Agátou po spoločnej večeri!

Archívna reportáž

Jakub Prachař je jeden z najvychytenejších českých hercov a moderátorov. Posledné mesiace ale vzbudzuje záujem úplne inou vecou.

Rozchod Agáty a Jakuba je ako telenovela. Naťahuje sa už vyše tri mesiace a stále nie je jasné, ako to vlastne je. V minulosti už čosi podobné predviedli a napokon celá aféra skončila narodením dcérky. Teraz to zrejme bude inak.

Jakub prišiel do Karlových Varov podporiť nový film, v ktorom hrá:

Ešte v apríli sa Jakub náhle zobral a odišiel od rodiny, následne odcestovala na dlhší čas Agáta s deťmi. Už sa vraj písala aj žiadosť o rozvod, no potom nasledovala spoločná jazda na skútri a večera.

​Jakub prišiel do Karlových Varov na filmový festival promovať nový film slovenského režiséra Jakuba Kronera, no tentokrát bol sám. Neprítomnosť Agáty po jeho boku ale pre blesk.cz vysvetlil inak, ako krízou v manželstve. "Agáta je s deťmi na chate, takže určite nepríde. Rozhodne nie tento rok," akoby Jakub naznačoval, že na budúci možno už áno.

Na otázku, čo bude robiť počas leta ale nenaznačil, či bude tráviť čas s rodinou, alebo budú každý osve, ako to bolo posledné mesiace. Jeho plán na prázdniny je pomerne jednoduchý: "Nič, proste nič. Mám v pláne robiť nič".

Isté je, že Jakub bol na festivale v dobrej nálade a vtipne reagoval aj na davy fotografov, ktorí mu už v živote neraz zavarili. "Aj tak ma iste odfotíte, keď niekde pôjdem opitý," povedal so smiechom a nechal sa ožiariť desiatkami bleskov fotoaparátov.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie