Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šťastný Nový rok! Tatry plné hviezd a Prachař v sandáloch a s ľadvinkou
Zdielať na

Šťastný Nový rok! Tatry plné hviezd a Prachař v sandáloch a s ľadvinkou

Šťastný Nový rok vám prajeme! Skutočne zvláštne prianie počas horúcich letných dní. Ale nejde v tomto prípade nejde o úpal. Je to totiž názov nového filmu, ktorý sa chystá a tvorcovia v sobotu na najväčšom sviatku filmu v strednej Európe, na festivale v Karlových Varoch, odhalili prvé zábery.

Zasnežené Tatry a do nich zasadený romantický komediálny príbeh. Upútavkou na film se v sobotu na Karlovarskom filmovom festivale pochválili jeho tvorcovia.

"Je to film o láske a o hľadaní lásky, že ľudia v každom veku môžu nájsť lásku," poodhalil obsah filmu režisér Jakub Kroner. "Dávno som nehrala v romantickom filme a toto je romantický scenár. Najviac som si pri nakrúcaní užil Tatry," vyznala sa jedna z hlavných postáv, herečka Emília Vašáryová.

Takto veľkolepo otvorili MFF Karlove Vary minulý rok:

Ukážky z filmu zverejnili deň po zahájení slávneho festivalu, kam sa hrnú všetky známe herecké hviezdy, aj tie, ktoré si v spomínanom filme zahrali. Medzi bleskami fotoaparátov sa tak ocitli aj  Jiří Bartoška, Emília Vašáryová alebo Táňa Pauhofová. 

Neskoro, ale predsa dorazil aj Jakub Prachař, ktorého poznáte z úspešných súťaží Česko Slovensko má talent. On svoj talent ukázal vo filme, aj na zjazdovkách. "Som vynikajúci lyžiar a vo filme hrám Čecha, čo je skvelé, lebo ja som Čech ako poleno. My totiž aj keď je v Tatrách mínus 15 si ideme svoje stále rovnako - tričko, sandále, ľadvinka, tak sme zvyknutí," žartoval o vtipných predsudkoch o Čechoch jeden z nich, herec Jakub Prachař.

Na slovenskú premiéru filmu Šťastný Nový rok si diváci budú musieť počkať do 5. decembra.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie