Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čo na to Marianna Ďurianová? Jej exmanžel sa bude ženiť, TOTO je jeho vyvolená!
Zdielať na

Čo na to Marianna Ďurianová? Jej exmanžel sa bude ženiť, TOTO je jeho vyvolená!

Archívne video Archívna reportáž

Pred 13 rokmi sa ako blesk z jasného neba rozhodli vstúpiť do manželstva v tej dobe mimoriadne obľúbení moderátori. On, hviezda českých médií, ona, obdivovaná moderátorka spravodajstva. Manželstvo nevydržalo ani rok.

Marianna Ďurianová vzplanula láskou k dnes 38-ročnému Liborovi Boučekovi v rok 2006. Po pomerne krátkej známosti si moderátor 42-ročnú Mariannu vzal za manželku. Ako rýchlo do toho skočili, tak rýchlo z toho boli aj vonku.

„Prvé manželstvo bol totálny rock ’n’ roll. Bláznivo zamilovaní, ani jeden sme v tom nevedeli chodiť," komentoval manželstvo s Ďurianovou Bouček pre blesk.cz

Takáto radostná bola pred časom Marianna pre "nového muža":

Marianna neskôr našla lásku u o rok staršieho podnikateľa Romana Doležaja, s ktorým má 7-ročného syna Romanka. Aj v tomto prípade ale osud nebol priaznivý a Doležaj putoval za mreže. Hoci ho Marianna so synom pravidelne navštevovali, napokon to ich vzťah neustál. Vo februári moderátorka údajne strávila dovolenku s už iným mužom.

​Úplne iný osud mal Ďurianovej prvý manžel. Dva roky po rozvode s Mariannou si vzal právničkou Janu. Ani to manželstvo ale nevydržalo dlho, len štyri roky. "To som normálne pokašľal. Na konci som sa choval ako blázon. Robil som veľké gestá, ale už bolo neskoro. Len ja som to nevedel," priznáva zlyhanie Bouček.

A teraz to ide skúsiť do tretice. Jeho vyvolenou je 27-ročná Gabriela Bendová. Pár tvoria už päť rokov a údajne už toto leto by sa mali stať manželmi. "Svadba určite bude, ale kedy a kde ešte neviem. Ako počúvam, ľudia okolo mňa vedia viac," zahmlieva s humorom Libor.

Párik spolu často cestuje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pulka staci. Krasa je jinde. Dokonaly vyhled. Lake Tahoe. #jezernikralovna #laketahoe #jezero #california #safetyfirst #dechberouci #kren

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek),

Svadba by ale mala byť údajne v auguste v penzióne neďaleko Prahy. Nevesta bude nepochybne krásna, napokon, je to finalistka Miss. Počas súťaže sa s Liborom zoznámili, keď on, ako obvykle, túto súťaž moderoval.

Súvisiace články

Najčítanejšie