Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obávaného šéfkuchára okradli! Potom sa ale zlodeji vrátili a spravili TOTO!
Zdielať na

Obávaného šéfkuchára okradli! Potom sa ale zlodeji vrátili a spravili TOTO!

Archívne video

Kedysi by kuchári ani nesnívali, že z nich môžu byť televízne hviezdy. Časy sa zmenili a schopnosť dobre navariť je povýšená na umenie. Jedným z najznámejších majstrov svojho odboru je u nás nepochybne český šéfkuchár Zdeněk Pohlreich.

Roky bol hviezdou televízneho programu, kde hodnotil kvalitu kuchyne a reštaurácií. Zdeněk Pohlreich patril medzi poriadne drsných šéfov, urážky a ostré slová boli na dennom poriadku a len tak by si k nemu nikto nič nedovolil. To ale asi nevedeli zlodeji, ktorí sa chopili šance.

Zásadná chybu spravil 62-ročný Pohlreich v momente, keď zo svojho auta spravil výkladnú skriňu a zlodejom priam ponúkol peňaženku pohodenú na sedadle. "Zabudol som na tradičný slogan, že auto nie je trezor. Z hlúposti a lenivosti som u nás na dedine, kde žije asi 600 obyvateľov, nechal na sedadle auta peňaženku," povedal Pohlreich pre blesk.cz.

Pohlreich zažiaril aj vo vysielaní TV JOJ:

​Auto odstavené pri Pohlreichovom ranči v dedinke Líšnice pri Prahe neuniklo pozornosti zlodejov. Šéfkuchárovi zmizla peňaženka s dokladmi, drobnou hotovosťou, aj so zlatými bankovými kartami.

Zdenkovi ani nenapadlo, že ešte niekedy obsah peňaženky uvidí, keď sa stalo čosi nevídané. Zhruba po dvoch týždňoch si našiel pred dverami balíček. Keď uvidel svoju peňaženku, v ktorej okrem hotovosti nič nechýbalo, neveril vlastným očiam.

Ešte viac ho šokoval odkaz od zlodejov: "Máme vás radi, tak vám to vraciame. Vzali sme si len peniaze na jedlo v mekáči". Pohlreich vybuchol od smiechu a gesto zlodejov považuje za skvelé. Dokonca im odpustil: "Považoval by som to za strašnú smolu, ak by pre toto bol niekto usvedčený".

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie