Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Už nevydržala mlčať! Dvojička Ivety Bartošovej sa ozvala, poriadne ostro!
Zdielať na

Už nevydržala mlčať! Dvojička Ivety Bartošovej sa ozvala, poriadne ostro!

Archívna reportáž

Už päť rokov uplynulo od tragickej smrti speváčky Ivety Bartošovej. Dobrovoľne sa rozhodla odísť zo sveta skokom pod vlak. Niektorí možno ani netušia, že speváčka mala dvojičku, s ktorou dokonca v 80. rokoch aj vystupovali.

Ivana Bartošová sa k samovražde svojej sestry nikdy nevyjadrila. Naopak, po jej smrti sa stiahla úplne do ústrania. To sa zmenilo. Vyprovokovala ju udalosť, ktorá je naplánovaná na október.

"Uplynulo už neuveriteľných 5 rokov od Ivetkinej smrti a ja nedokážem pochopiť, prečo sa za celú tú dobu nenašiel nikto z významných producentov a neusporiadal memoriál, ako to býva krásnym zvykom, keď odíde známa osobnosť," posťažovala sa Ivana Bartošová pre extra.cz.

Pozrite si archívnu reportáž o okolnostiach samovraždy speváčky:

​To sa už čoskoro zmení, začiatkom októbra by sa mal v pražskej Lucerne konať veľkolepý koncert plný hviezd českého speváckeho neba. Pozvánka došla aj Ivane Bartošovej. "Pozvanie na októbrový koncert v Lucerne, ktorý bude poctou mojej sestre, ma veľmi potešilo," priznala Ivetina dvojička. Organizátorom dokonca osobne pomáha. 

Súvisiace články

Najčítanejšie