Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hviezdna herečka priznala drogy, závislosť na alkohole, aj poruchu príjmu potravy
Zdielať na

Hviezdna herečka priznala drogy, závislosť na alkohole, aj poruchu príjmu potravy

Archívna reportáž

Toto bude poriadne husté čítanie! Hollywoodska hviezda, bývalá manželka Brucea Willisa aj Ashtona Kutchera, 56-ročná Demi Moore, vydáva memoáre.

Demi Moore toho zažila dosť aj na tri knihy. Ako sama priznáva, jej spomienky budú aj poriadne drsné, už od detstva. Otca nikdy nepoznala, otčim spáchal samovraždu a jej matka mala poriadne pestrý register trestov, píše portál Daily Mail.

"Myslím, že táto kniha čitateľov prekvapí, aj zasiahne," povedala Demi. Hovorí, že v knihe je veľmi otvorená a priznáva aj také drsné chvíle, ako bola v 80. rokoch jej závislosť na alkohole a drogách. Herečka priznáva, že celý život bola na ceste vedúcej k sebazničeniu. "Nezáležalo na tom, aký som mala úspech, nikdy som sa necítila byť dosť dobrá," hovorí Demi otvorene.

Začínala ako striptérka, keď mala len 17 rokov. Onedlho potom sa prvýkrát vydala za muzikanta Freddyho Moorea. Potom sa jej pošťastilo dobyť Hollywood a postupne sa jej narodili tri dcéry, ktoré mala s akčným hrdinom Bruceom Willisom.

Tretí rozvod zažila v roku 2013, požiadal oň Ashton Kutcher, pozrite si reportáž:

​V rokoch 2005 až 2013 bola manželkou o 15 rokov mladšieho herca Ashtona Kutchera. Ich vzťah však končil veľmi dramaticky, Demi skončila opäť na liečení po tom, čo sa snažila mesiace zabudnúť na žiaľ intenzívnym žúrovaním. Dramaticky schudla, pre poruchu príjmu potravy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Here it is : Inside Out To reserve a copy go to link in my bio! @harpercollinsus @janklownesbit @matthewrolstonstudio

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@moore2d),

"Dali mi šancu zmeniť kurz môjho života skôr, ako som všetko zničila. Zjavne vo mne videli viac, ako som videla ja sama. A som za to tak veľmi vďačná, lebo bez tej príležitosti, bez ich viery vo mňa, by som tu dnes nebola,"  povedala vďačne Demi.

S Bruceom má stále dobrý vzťah a zlepšuje sa aj vzťah k manželke Ashtona Kutchera, herečke Mile Kunis. Dnes sa Demi venuje, okrem filmovania, aj zdravému životnému štýlu. Viac o sebe prezradí v knihe Inside Out, ktorá má vyjsť v septembri.

Súvisiace články

Najčítanejšie