Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozvod Agáty a Jakuba možný len cez psychiatriu? Vyzerá to komplikovane
Zdielať na

Rozvod Agáty a Jakuba možný len cez psychiatriu? Vyzerá to komplikovane

Archívna reportáž

Už je to takmer mesiac, čo Agáta Prachařová zverejnila, že jej manželstvo je v kríze. Jakub Prachař dokonca na pár dní odišiel z domu a odignoroval aj Agátine narodeniny.

Agáta a Jakub majú dve malé deti a manželmi sú už pomaly 6 rokov, no vyzerá to tak, že výročie spolu neoslávia. Otázka je, či vôbec bude čo oslavovať a nedôjde skôr k rozvodu, píše portál Ahaonline.cz.

Agáta odišla za mamou, herečkou Veronikou Žilkovou do Izraela a javí sa, že necháva veci plynúť. Na Instagram pridáva len pohodové fotky s deťmi a na prvý pohľad sa žiadna kríza nedeje. No na sociálnu sieť pridala komentár, ktorý môže veľa napovedať: „Skoro slobodná a skoro bez detí“.

Takto nadšene rozprávala Agáta o živote ešte s malou Miou v brušku:

​Druhá polovica je vysvetliteľná tým, že jej s deťmi v Izraeli pomôže ich stará mama. Prvá polovica ale môže naznačovať, že Agáta a Jakub plánujú svoje manželstvo ukončiť.

To ale nebude také jednoduché, ako vie každý, kto absolvoval obrad v katolíckom kostole. Manželstvo uzavreté pred katolíckou cirkvou je totiž v podstate nerozdeliteľné a ukončiť ho môže až smrť. 

Je ešte pár výnimiek, ktoré sú ostro posudzované, pre ktoré možno vyhlásiť sobáš za neplatený. Jednou z nich je napríklad zatajenie psychickej choroby a tak by to teoreticky mohli Prachařovci skúsiť týmto smerom. Inak by museli ostať manželmi aj napriek tomu, že ich vzťah by už nemal budúcnosť. Ale možno bude všetko inak, ako sa už pri tomto búrlivom páre v minulosti stalo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie