Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOTO sú jej lásky! Jasmina predstavila svoju rodinu
Zdielať na

TOTO sú jej lásky! Jasmina predstavila svoju rodinu

Archívna reportáž

Keby sme aj nič nemali, no ak by nám chýbala rodina, bolo by zle. Pre niekoho sú rodinou jeho rodičia, pre iného je to manžel alebo manželka, ďalšiemu stačí ku šťastiu pes a napokon, pre niekoho je rodina aj zväzok korunovaný deťmi. A Jasmina bude mať čoskoro všetko.

Tento týždeň bol pre Jasminu obzvlášť emocionálny. Začalo to Dňom matiek, keď sa na Instagrame vyznala a poďakovala svojej mamičke. Treba dodať, že Jasmina sa môže tešiť z dobrých génov, jej mladistvá mama totiž vyzerá podľa niektorých fanúšikov skôr ako sestra.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ďakujeme že Ťa mame mami❤️ všetci my ktorých sa Tvoja láska dotýka? Je a vždy pre nás bude nenahraditelnou❤️ #denmatiek

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),

No ešte v ten deň, na Deň matiek, čakala Jasminu nielen návšteva jej mamy. Do Miloslavova, kde býva s Rytmusom, prišla oveľa väčšia partia mladých žien. A poriadne ju prekvapili!

Z videa je zrejmé, že za prekvapením stojí zrejme aj Jasminin nastávajúci. Chcel zrejme svoju vyvolenú potešiť, a podarilo sa. "Ďakujem za úžasnú rodinu, za tieto moje úžasné miliónročné priateľstva, ktoré už sú vlastne rodinou tiež, a za môjho muža, ktorý už tiež o chvíľu bude oficiálne rodina," dojala sa Jasmina pri pohľade na ľudí, ktorí ju majú najradšej.

A týždeň vyznaní rodine zavŕšila príspevkom, kde tú svoju najbližšiu nazvala jednoducho a jasne zároveň: "Naša rodina!" Na fotke sú pritom štyria - Jasmina, Rytmus, bábo v brušku a milovaný psík.

  1. Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naša rodina❤️ #family

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),

Predaj vstupeniek na veľkolepý Rytmusov koncert v Trnave je už v plnom prúde.

Súvisiace články

Najčítanejšie