Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Čerství rodičia lámu na Instagrame rekordy, dcére poprial aj Thomas Markle
Zdielať na

Čerství rodičia lámu na Instagrame rekordy, dcére poprial aj Thomas Markle

V pondelok v skorých ranných hodinách prišiel na svet syn Harryho a Meghan. Na sociálnej sieti v priebehu niekoľkých hodín nazbieral pár viac ako dva milióny lajkov a oslavných komentárov. K pôrodu svojej dcéry sa vyjadril aj večne problémový otec vojvodkyne Thomas Markle.

V pondelok 6. mája sa stal starým otcom. "Mám radosť, že matka aj dieťa sú v poriadku. Som pyšný na to, že sa môj vnuk narodil do britskej kráľovskej rodiny a som si istý, že keď vyrastie, bude slúžiť korune a ľuďom s úctou, dôstojnosťou a so cťou," uviedol Thomas Markle pre britské denníky.

​Posledné mesiace boli pre rodinu Meghan mimoriadne búrlivé, a tak slová z úst jej otca nevyznievajú práve úprimne. I keď ktovie, možno práve dieťa zmieri rozhádanú časť.

Lámu rekordy

Možno sám verí, že keď zvolí jemnejší tón, Meghan mu odpustí všetky hriechy, ktoré posledné obdobie napáchal. 

Otec vojvodkyne je pekný kvietok a narobil v rodine poriadny vietor. Pozrite si priložené VIDEO:

​Podľa blízkych priateľov je Thomas Markle naozaj šťastný. "Dokonca žartoval, že nový prírastok bude dozaista zavalený drahými šperkami. Od neho dostane malé tričko s nápisom Vitajte v Tijuane," prezradil zdroj.

Dvojica medzičasom nazbierala na sociálnej sieti Instagram za príspevok viac ako dva milióny lajkov a to iba v priebehu štyroch hodín. Počet srdiečok stále stúpa.

https://www.instagram.com/p/BxH36irhwcO/

Súvisiace články

Najčítanejšie