Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Známa herečka má dve malé dcéry. Až na to, že jedna z nich je chlapec
Zdielať na

Známa herečka má dve malé dcéry. Až na to, že jedna z nich je chlapec

Archívne video

V láske sa hollywoodskej hviezde zjavne nedarí. Ako sama priznala, aktuálne si chce dať od mužov pauzu a plánuje sa naplno sústrediť na kariéru a rodinu. Ako matka sa ukazuje byť 43-ročná Charlize Theron obzvlášť chápavá a liberálna.

Charlize Theron si v roku 2012 adoptovala chlapca Jacksona z Juhoafrickej republiky, ktorá je aj jej rodiskom. O tri roky neskôr sa k rodine pridalo dievčatko August.

Ak by ste ale mali šťastie a pri prechádzke Beverly Hills narazili na túto vysokú blondínku a jej dve deti, videli by ste obe oblečené v šatách, s dlhými vláskami. "Áno, aj ja som si myslela, že to je chlapec. Až pokým sa na mňa ako trojročný nepozrel a nepovedal mi: 'Ja nie som chlapec!'," spomína Charlize v rozhovore pre Daily Mail na slová dnes už 7-ročného Jacksona.

"No nech sa páči! A tak mám dve krásne dcéry, ktoré chcem, ako každý rodič, chrániť a vidieť prekvitať," hovorí herečka. Sama si prešla ako dieťa peklom.

Keď mala Charlize 15 rokov, na vlastné oči videla, ako jej mama zastrelila jej otca. Bol to agresívny alkoholik a často ju bíjal. Až raz sa rozhodla brániť so zbraňou v ruke. Medzi Charlize a jej mamou je dodnes silné puto, herečka mamu bráva aj na mnohé celebritné večierky.

Možno aj preto dáva svojim deťom nekonečne veľa lásky a rešpektuje aj vôľu jej syna Jacksona, ktorý sa identifikuje ako dievča. O svojich deťoch s láskou vraví: "Narodili sa takí, akí sú a ako budú rásť, na svete si nájdu svoje miesto presne tak, ako ho chcú mať, nie je na mne, aby som za nich rozhodovala". A tak Charlize vychováva Jacksona ako dievča.

Súvisiace články

Najčítanejšie