Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Celebrity, KTORÉ nepoužívajú svoje pravé meno
Zdielať na

Celebrity, KTORÉ nepoužívajú svoje pravé meno

Archívna reportáž

Prinášame vám celebrity, ktoré nepoužívajú svoje pravé meno. Niektorí vás možno totálne šokujú.

Neviete, kto je Mark Sinclair? Ani my sme to nevedeli. Ale ide o slávneho herca Vina Diesela. 

Herec k nemu prišiel tak, že ako krstné meno skrátil dievčenské priezvisko matky (Vincent) a Diesel bola jeho prezývka, pretože bol odmalička plný energie.

Nie tak dávno u nás zrušila na poslednú chvíľu koncert. Áno, uhádli ste, je to Nicki Minaj, slávna americká raperka. V rodnom liste je ale zapísaná o niečo zložitejšie ako Onika Tanya Maraj.

​Demetria Gene Guynes. Trošku komplikované, čo poviete? Ide o Demi Moore. Demi je logické, ale čo Moore? Pozostatok po prvom manželovi Freddym Moorovi.

Čierna labuť Natalie Portman sa v skutočnosti volá Netu-Lee Hershlag. Natalie je upravená verzia a Portman je rodné priezvisko herečkinej babičky.​

​"Keď máte plyny, tie musia von. Ľudia mi hovorili, že som ako prdiaci vankúšik (whooppee cushion, pozn.red.)," potvrdila herečka Whoopi Goldberg, alebo pôvodne Caryn Elaine Johnson.

Nedávno robil s prekrásnou Julianne Moore rozhovor náš moderátor Thomas Puskailer.

​Ale viete, ako sa volá pôvodne? Julie Anne Smith. Ide o kombináciu mena jej otca a mena matky. 

​Jennifer Anastassakis nie je pre Hollywood až také atraktívne ako Aniston, čo poviete? Dokonca otec seriálovej Rachel prijal priezvisko, ktoré jeho dcéra preslávila na celom svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie