Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hollywoodsky sexidol dal tvorcovi Hry o tróny takú ranu, že ho museli hospitalizovať
Zdielať na

Hollywoodsky sexidol dal tvorcovi Hry o tróny takú ranu, že ho museli hospitalizovať

Archívne video

Jason Momoa patrí bez pochýb medzi najatraktívnejších hercov Hollywoodu. Obrovský hromotĺk zažiaril naposledy ako Aquaman, no srdcia miliónov žien si získal aj ako divoký Khal Drogo z megahitového seriálu Hra o tróny.

Takmer dvojmetrový Jason Momoa udrel scenáristu seriálu Hra o tróny tak silno, že musel ísť do nemocnice, píše portál unilad.com. Treba ale dodať, že si to pýtal. A to doslova.

​David Benioff, spolutvorca jedného z najpopulárnejších seriálov súčasnosti, sa rozhodol vyzvať Jasona na "fackovaciu" hru. Khal Drogo, čo je postava, ktorú Momoa v seriáli stvárnil, výzvu prijal. "Povedal som si, že vyzvem Khala. Lebo ak by som Khala porazil, stal by som sa Khalom," povedal Benioff. Treba dodať, že výzve predchádzalo pár pív na oboch stranách.

Našťastie, nešlo o facky na tvár, ale len dlaň o dlaň. Mali si nimi toľkokrát z celej sily tľapnúť, pokým to jeden z nich nevzdá. Nie je ťažké uhádnuť, kto zvíťazil.

Benioff sa ale nevzdal len tak. "Pozrel som sa Momoovi do očí. Nebolo tam žiadne zľutovanie, ale neprestal som, lebo som mal hrdosť," hovorí scenárista. Po pár ranách si herečka Emilia Clarke, teda Deanerys - Matka drakov, všimla, že Davidove ruky už vyzerajú veľmi zle.

Hru ukončili a ubolený Benioff dúfal, že do rána sa ruky z výprasku spamätajú. Nestalo sa, cez noc opuchli na dvojnásobok veľkosti. Zašiel preto na naliehanie svojej manželky na pohotovosť, kde mu lekár oznámil, že Momoa jeho úbohé ruky doslova rozmliaždil. Po ošetrení a pár týždňoch liečby sa, našťastie, dostali do pôvodného stavu. Momoa a Benioff ostali priateľmi a dnes je z hlúpej stávky veselá spomienka.

Súvisiace články

Najčítanejšie