Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Peklo pre rodičov! John Travolta a Kelly Preston smútia za synom
Zdielať na

Peklo pre rodičov! John Travolta a Kelly Preston smútia za synom

Archívna reportáž

Hollywoodsky herecký pár zažíva smutné dni. John Travolta a Kelly Preston prišli o syna, ktorý trpel autizmom, ale aj vážnou chorobou, ktorej podľahol.

Je to už desať rokov, čo prišli 65-ročný Travolta a jeho 56-ročná manželka Kelly Preston o syna Jetta. Chlapec to nemal od narodenia jednoduché. Ako po jeho smrti Travolta priznal, 16-ročný Jett trpel autizmom, no fatálnou sa mu stala vážna choroba.

​V roku 2009 zažili Travoltovci najhoršiu nočnú moru každého rodiča. Ich syn Jett trpel tzv. mukokutánnym uzlinovým syndrómom, teda Kawasakiho chorobou. Choroba sa prejavovala častými záchvatmi, jednému z nich chlapec napokon podľahol. Rodičia si v týchto dňoch pripomenuli Jettove narodeniny. Mal by 27 rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday Jetty, my sweet love ♥️?

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Preston (@therealkellypreston),

Spomienku na syna zdieľal aj jeho hviezdy otec, ktorý zažiaril nielen v Horúčke sobotňajšej noci, ale ikonou sa stal najmä vďaka Pulp Fiction. Jetta mu bude pripomínať jeho portrét, ktorý Johnovi darovala jeho fanúšička.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A painting a fan made of my son Jett! Happy birthday my son I love you!

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

Kelly Preston a John Travolta majú ešte dve deti. Devätnáste narodeniny práve oslávila Ella Bleu, jej brat Benjamin má 9 rokov. Kelly a John sú manželmi na hollywoodske pomery už neuveriteľných 28 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie