Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Súd rozhodol. Hra sa skončila, Vondráčkovú čakajú ťažké časy
Zdielať na

Súd rozhodol. Hra sa skončila, Vondráčkovú čakajú ťažké časy

Archívne video

Rozchod hokejistu Tomáša Plekanca a speváčky Lucky Vondráčkovej nie je ani trochu pekná záležitosť. Od začiatku prebieha boj a manželia si nevedia prísť na meno. O krok vpred je podľa posledného verdiktu súdu Tomáš.

O tom, že sa manželstvo Vonodráčkovej a Plekanca nedá zachrániť, niet pochýb. Hokejista si už v Prahe zariadil hniezdočko lásky s tenistkou Luciou Šafářovou. Naopak, Vondráčková sa nechce do Česka vrátiť a Kanadu považuje za svoj domov, no najmä za ideálne miesto na život pre svojich synov.

Trojročný Adam a sedemročný Matyáš sú hlavným bodom sporu medzi ich rozvádzajúcimi sa rodičmi. Vondráčkovej po zásahu Plekanca dokonca odobrali pasy detí a tak sa nemohla dostať z Kanady ani na Vianoce. Paradoxne, Plekanec chcel ale dosiahnuť práve trvalý návrat synov do Česka.

​Podľa ostatného verdiktu súdu sa mu to aj podarilo. "Ešte na jeseň to vyzeralo tak, že ak by som chcel vidieť vlastných synov, budem sa musieť odsťahovať do zámoria," vyjadril sa hokejista. "Súd rozhodol a hra na kanadskú rodinu sa skončila," dodal víťazoslávne.

Súd v Kanade na odvolanie Vondráčkovej nereagoval kladne a prikázal, aby boli chlapci vrátení do Českej republiky. Jedno malé víťazstvo ale speváčka predsa len dosiahla. "Podľa predchádzajúceho rozhodnutiu súdu sa mali chlapci vrátiť do Česka bezodkladne. Odvolací súd už ale zohľadnil záujmy detí a rozhodol, že dokončia školský rok, nebudú teda meniť domov hneď teraz," vyjadrili sa pre portál blesk.cz Vondráčkovej právni zástupcovia. Veľké sťahovanie do domoviny tak nastane zrejme cez letné prázdniny.

Súvisiace články

Najčítanejšie