Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Legenda zo Siene slávy utrpela mŕtvicu. Vráti sa ešte na pódiá?
Zdielať na

Legenda zo Siene slávy utrpela mŕtvicu. Vráti sa ešte na pódiá?

Archívne video

Jerry Lee Lewis bol pred polstoročím hviezdou prvej kategórie. Dnes 83-ročný hudobník, prezývaný The Killer, teda Zabijak, stále koncertuje. Zdá sa, že ani mozgová príhoda ho nezastaví.

Americký rock'n'rollový hudobník Jerry Lee Lewis utrpel slabú mŕtvicu. Informáciu potvrdili jeho zástupcovia na sociálnej sieti Facebook s tým, že v súčasnosti sa zotavuje v Memphise a lekári očakávajú jeho úplne uzdravenie.

Dodali tiež, že muzikant sa chce čoskoro vrátiť do štúdia a nahrať gospelový album. Osemdesiattriročný hudobník takisto plánuje koncertovať, šnúra má začať v máji a termíny zatiaľ nerušili.

Jerry Lee Lewis je známy hitmi ako Great Balls of Fire, Breathless, High School Confidential či Whole Lotta Shakin' Goin' On. V roku 1986 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a v roku 2004 ho magazín Rolling Stone zaradil medzi 100 najlepších interpretov a interpretiek všetkých čias.

​Lewis je ale rovnako známy aj škandálmi v súkromnom živote, ako napríklad predčasným ukončením turné po tom, ako sa verejnosť dozvedela o jeho manželstve s trinásťročnou sesternicou Myrou Gale. Práve jej brat Rusty bol kedysi ženatý s Lewisovou siedmou manželkou Judith Brown.

Jedným z interpretov, s ktorým Lewis spolupracoval, bol aj legendárny Elvis Presley, pozrite si archívne video.

Súvisiace články

Najčítanejšie