Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Koniec kariéry Jany Kirschner? Nestíha a nápady sa jej rozplývajú
Zdielať na

Koniec kariéry Jany Kirschner? Nestíha a nápady sa jej rozplývajú

Archívna reportáž

Jana Kirschner patrí nepochybne medzi slovenské spevácke hviezdy prvej kategórie. Na nedostatok záujmu sa sťažovať nemôže, no možno práve obrovský záujem o ňu a preplnený diár sú príčinou, prečo sa jej nedarí napĺňať jej umelecké vízie.

Jane Kirschner sa nedarí napĺňať umelecké vízie podľa jej predstáv" „Nápadov mám fakt veľmi veľa, no posledné roky sa mi tie umelecké vízie nedarí vzhľadom na nedostatok času napĺňať tak, ako by som chcela. Nápady sú, ale vždy, keď si nad ne sadnem, hovorím si 'A kedy? Kedy to ideme urobiť?' Vždy je to na úkor niečoho iného".

Voľného času má známa speváčka naozaj veľmi málo. „Ten čas je obmedzený a ja sa hlavne snažím urobiť to najnutnejšie, čo prichádza. Umelecké nápady sa potom rozplývajú niekde v budúcnosti a v jednom google diári, ktorý je stále šialene plný,“ hovorí Kirschner.

​Netají, že najviac jej krížia plány jej dve dcéry, Matilda a Yola, ktorým sa chce venovať naplno. „Neviem, ako to robia ostatní, asi musíte odložiť deti úplne bokom a určiť si priority nejako inak, no ja mám zas pocit, že dievčatá sú ešte natoľko malé, že chcem byť hlavne pri nich. A moje deti ani primárne nerozumejú, prečo vlastne musím chodiť do práce. Musím im to vysvetľovať cez rôzne triky. Otázkami typu 'Chceš mať toto a toto? Tak ja musím pracovať!' Musím na to ísť trochu psychologicky, trošku ich opíjať rožkom, ale zatiaľ sú v pohode, zvládajú to,“ uviedla 40-ročná rodáčka z Martina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

In the process...Konečne som sa dostala k niečomu čo mi vždy dáva zmysel.Aj v tomto intenzívnom chaose,čo je okolo.?#musicisthepower❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Kirschner (@janakirschner_official),

Janu to však do ďalšej tvorby podľa jej slov už doslova kope. „Cítim, že musím už niečo urobiť. Nechce sa mi už mútiť vodu, ani Dunaj a nechce sa mi hrať dookola len staré pesničky, aj keď, samozrejme, budem hrať aj tie, no myslím, že prišiel čas aj na nový materiál. No aj to má jeden háčik. Ja totiž najradšej pracujem s mojím mužom a ten produkuje veľa vecí a pracuje aj s mnohými inými umelcami, takže nie vždy má čas tvoriť so mnou... Keby som vám ukázala ten náš diár, je to fakt veľmi vtipné,“ priznala speváčka.

Zároveň dodáva, že tento rok už určite na niečom začne pracovať a možno ešte prekvapí, ako rýchlo to napokon bude.

Súvisiace články

Najčítanejšie