Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hanba na tri zimy! Z bratislavského koncertu Nicki Minaj nič nebolo, vieme PREČO
Zdielať na

Hanba na tri zimy! Z bratislavského koncertu Nicki Minaj nič nebolo, vieme PREČO

Archívna reportáž

Najhviezdnejšia raperka súčasnosti mala mať v piatok koncert na bratislavskom zimnom štadióne O. Nepelu. Fiasko sa začalo niekoľko hodinovým meškaním, keď sa Nicki Minaj napokon pred čakajúcimi fanúšikmi ukázala, prišla im len povedať, že koncert nebude.

Koncert mal pôvodne začať o 19.00, organizátor ale oznámil, že sa začiatok presúva až na 21:30. Kamióny s technikou a štábom, presúvajúce sa z koncertu v Mníchove, mali totiž až 5-hodinové meškanie oproti pôvodnému plánu. Nahnevaných fanúšikov organizátori do poslednej chvíle presviedčali, že koncert bude. Vystúpenie ale zrušil aj avizovaný predskokan Majk Spirit.

Celé to prasklo až tesne pred polnocou, keď na nedokončené pódium vyšla samotná Nicki Minaj. Burácajúci štadión sa ale nedočkal avizovanej super šou. Raperka oznámila, že im organizátori nezabezpečili potrebné technické zázemie, konkrétne mal byť problém s elektrinou. "Celé hodiny sme sa snažili, aby všetko fungovalo, no v tejto budove nám oznámili, že prosto nemajú dostatočný výkon, ktorý by našu šou utiahol," povedala šokovaným fanúšikom.

​Na svojom Instagrame zverejnila aj emotívne vyznanie a ospravedlnenie za zrušený koncert: "Mám zlomené srdce. Niekedy fakt nechápem z mojich fanúšikov. Po hodinách a hodinách čakania mi aj tak preukázali pochopenie". Raperka zišla dokonca až priamo k fanúšikom.

Upresnila, že výkon bol nedostatočný na dvíhanie scény, aj jej samotnej, keď sa mala dostať vysoko nad hlavy fanúšikov. Tvrdí, že to dokola skúšali tri hodiny, no vždy po pár minútach energia vypovedala. "Som taká sklamaná. Slovensko, veľmi ťa milujem a urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som sa vrátila čo najskôr to pôjde," prisľúbila sklamaným fanúšikom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Gutted. Heart broken. I can’t believe my fans sometimes. After waiting for hours & hours, they still tried to be understanding. Production was told the building does not have the power to facilitate my lifts (which don’t only move me below & very VERY high above the stage, but also move all our props, furniture, dancers, band, etc.), our lighting rig, fog, cryo, confetti, movies/visuals. They’d get the show powered up then the breaker would basically trip after a few mins. Juice WRLD & I waited while they did this over & over for 3 hours. Some of my fans came from Austria, Nigeria, etc. I met w/a lot of them & they had the best, sweetest energy. I’m so disappointed. Slovakia, I love you so much & I’ll do everything in my power to get back to you as soon as I can. I think the venue/promo team probably didn’t expect a rap show to have such over the top production. We run the risk of someone getting hurt if we start the show & smthng malfunctions mid-show. Sorry we couldn’t have a great night together. We’ll be in Poland on Sunday @ a building that can facilitate our show. ♥️??

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Organizátor, agentúra XL promotion, sa voči jej tvrdeniu ohradila v statuse na Facebooku: "Šou Nicki Minaj bola zrušená zo strany umelca. Agentúra XL promotion za takmer dvadsať rokov svojej existencie nezrušila ani jeden koncert. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky technické štandardy a agentúra XL promotion dodržala všetky podmienky zaslané produkciou Nicki Minaj. Koncert sa neuskutočnil výlučne z neprofesionality tímu Nicki Minaj".

Na svoju obhajobu dodali, že realizovali množstvo veľkých svetových produkcií ako Rammstein, Depeche Mode, Eros Ramazzotti, Lenny Kravitz, Onerepublic a množstvo iných. V krátkom čase vydajú na svojej stránke oficiálnu tlačovú správu. Vstupenky preplatia sklamaným fanúšikom v plnej výške. 

Súvisiace články

Najčítanejšie