Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dcérka Tiny a Separa vyzerá ako po poriadnej bitke! Pravda o podliatinách je TAKÁTO
Zdielať na

Dcérka Tiny a Separa vyzerá ako po poriadnej bitke! Pravda o podliatinách je TAKÁTO

Archívna reportáž

Speváčka Tina a raper Separ sa pred tromi rokmi tešili z narodenia dcérky Liliany. Z predchádzajúceho vzťahu s futbalistom Richardom Lásikom má Tina 5-ročného synčeka Lea, tiež februárového. Rozkošnú fotku z oslavy súrodencov ale predchádzala iná, ktorá vyzerala na prvý pohľad poriadne desivo.

Fialovo-modro-červené fľaky na tváričke spiacej 3-ročnej Lianky zverejnila Tina na svojom Instagrame. Spiaci anjelik vyzeral, že dostal poriadnu bitku. Stačil ale druhý pohľad a bolo jasné, čo za divokým sfarbením kože malého dievčatka je.

Kto má deti, iste to už zažil, kto nemá, toho to čaká. Reč je o momente, keď vezme nezbedný potomok do rúk mamine líčidlá a otestuje ich na vlastnej koži. O vizážistickom nebi reč byť, pochopiteľne, nemôže, ale zväčša sa rodičia poriadne nasmejú. Samozrejme, najmä v prípade, že si to neodniesol aj nábytok, steny či koberce.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @tinaslovakia,

U Tiny a Separa zjavne k dramatickým škodám nedošlo, malá Lianka si na fotke spokojne odfukovala. Viacerí komentujúci sa ale na prvý pohľad poriadne vydesili, čo sa dievčatku stalo.

Súvisiace články

Najčítanejšie