Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vondráčková a Plekanec stáli opäť pred súdom. Vieme, AKÝ verdikt si vypočuli
Zdielať na

Vondráčková a Plekanec stáli opäť pred súdom. Vieme, AKÝ verdikt si vypočuli

Archívne video

Už po niekoľkýkrát sa postavili rozvádzajúci sa manželia Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec pred súd. Tento raz išlo o ich dvoch synov.

Rozchod oznámil celebritný pár začiatkom augusta, nedá sa však povedať, žeby sa odvtedy problémy vyriešili. Naopak, podľa všetkého sa napätie stupňuje. Plekanec sa v Prahe sťahuje do spoločného bytu s tenistkou Luciou Šafářovou, Vondráčková chce ostať v Kanade. A tam je kameň úrazu. Hokejistovi sa nepáči, žeby ho mali od detí deliť tisíce kilometrov.

Na Vondráčkovú podal Plekanec v Haagu žalobu pre únos detí. Na základe toho chlapcom v Kanade odobrali pasy, čím im, paradoxne, návrat do Česka úplne znemožnili.

Vondráčkovej emotívny status k dianiu okolo detí:

V piatok prebehlo ďalšie súdne konanie, kde sa malo riešiť, čí súd dovolí Lucii odklad núteného presunu synov Adama a Matyáša do Česka, čo im prikázal nižší súd, ako píše portál extra.cz. "Kanadský sudca napokon neriešil odklad výkonu pôvodného rozsudku, ale nariadil v krátkom termíne jednanie o odvolaní Vondráčkovej do rozhodnutia súdu o odovzdaní detí otcovi a ich návrate do Česka," vyjadrila sa pre extra.cz Plekancova právnička Lenka Radoňová.

​Odvolací súd by tak mal zasadnúť v priebehu najbližších týždňov. Deti si zatiaľ na definitívny verdikt, či sa vrátia do Česka, alebo ostanú v Kanade, počkajú pri mame.

Súvisiace články

Najčítanejšie