Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nový dokument o Kate a Meghan odhaľuje pravdu
Zdielať na

Nový dokument o Kate a Meghan odhaľuje pravdu

Archívna reportáž

Podľa zahraničných médií sú vojvodkyne Kate a Meghan vo vojne. Kate nemôže vystáť správanie švagrinej a údajná zášť mala byť aj dôvodom, prečo sa budúci rodičia sťahujú z Kensingtonského paláca. Čo je na tom pravdy? To má odhaliť dokument televízie TLC s názvom Kate vs. Meghan: Princesses At War.

Špeciál zahrňuje rozhovory s novinármi i bývalým komorníkom princeznej Diany Paulom Burrellom. O Meghan hovorí ako o dive, ktorá údajne Kate rozplakala počas debaty o šatách princezny Charlotte, príliš si vyberala šperky na svadbu a prišla o služobníctvo, ktoré s ňou nemohlo vydržať. 

​"Meghan nebude obľúbená v paláci. Nemajú tam radi zmeny. Ona je vyspelá žena, vie, čo chce a ide si za tým," uvádza Burrell.

Priznal však, že označenie diva nie je úplne fér. A hoci každá vojvodkyňa pochádza z odlišného prostredia a má iné ciele, ani podľa rodinných historikov to nebude také horúce. 

"Harry je posadnutý súkromím. Bol svedkom toho, čo sa deje s deťmi princa Williama. Vždy, ked idú na záhradu, niekto ich fotí," uviedol historik na pravú mieru dôvod sťahovania budúcich manželov z paláca.

Pozrite si priložené VIDEO:

Súvisiace články

Najčítanejšie