Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celebrity, KTORÉ si v láske prešli peklom
Zdielať na

Celebrity, KTORÉ si v láske prešli peklom

Archívna reportáž

V roku 2018 sa skončilo nejedno celebritné manželstvo. Po dvadsiatich rokoch to napríklad zabalil herec Robert De Niro, herečka Jennifer Aniston či český pár Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec. Na Slovensku najviac šokoval rozchod hviezdneho cyklistu Petra Sagana a manželkou Katkou a rozchod Dary Rolins a Rytmusa.

Trojnásobný majster sveta v cyklistike počas Tour de France oznámil rozchod s manželkou Katkou. S bývalou modelkou sa Peter Sagan oženil v roku 2015. Vlani sa im narodil syn Marlon.

Nepochybne najväčší šok spôsobil rozchod Dary Rolins a Rytmusa. Boli spolu sedem rokov, ale nezosobášili sa a ani spolu nemali dieťa. Rytmus na Štedrý deň oznámil, že sa na rok stane otcom. 

Sedem rokov po svadbe sa rozvádza hokejista Tomáš Plekanec a speváčka Lucie Vondráčková.

Športovec na sociálnej sieti oznámil, že po vzájomej dohode s manželkou dospeli k záveru, že nebudú pokračovať vo vzťahu. Majú spolu dvoch synov.

​Rovnako dopadli aj Česi Jiří a Andrea Pomeje. Hercovi diagnostikovali na začiatku roka zákernú rakovinu, prišiel o hlas, a kvôli alkoholu aj o manželku a dcéru. Teraz s chorobou nanovo bojuje. 

Slávny herec Robert De Niro​ bol v manželstve dvadsať rokov.

S Grace Hightower má dve deti, dvadsaťročného syna Elliotta a len šesťročnú Helen Grace.

Herci Channing Tatum a Jenna Dewan oznámili rozchod v apríli. Manželmi boli deväť rokov. Majú spolu jednu dcéru.

​Aj herci Justin Theroux a Jennifer Aniston oznámili rozchod. Žili spolu šesť rokov, z toho dva boli manželmi. 

Pozrite si archívnu reportáž:

​​Pred koncom roka sa stihli rozísť aj zamilovaní Paris Hilton a Chris Zylka. Svadbu mali mať v novembri, potom v máji budúceho roka, ale k žiadnej napokon nedôjde. Herec dal dedičke hotelového impéria košom.

Súvisiace články

Najčítanejšie