Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Patrasová po nehode. Bol to zbytkový alkohol zo včera, tvrdí herečka
Zdielať na

Patrasová po nehode. Bol to zbytkový alkohol zo včera, tvrdí herečka

Archívna reportáž

Česká herečka Dáda Patrasová si v stredu sadla opitá za volant. Po prejdení 500 metrov havarovala na pražských Vinohradoch. Namerali jej 2,5 promile alkoholu. Tvrdí, že pila deň predtým.

Láska a depresia si vyžiadali svoju daň. Ešte na Štedrý večer zdieľala Patrasová na Instagrame fotku šťastnej rodiny spoločne s Felixom Slováčkom.

Pochválila sa aj fotkami s talianskym milencom Vitom, ktorý ale kvôli pracovným povinnostiam odcestoval naspäť do rodnej krajiny. 

Slováček potvrdil, že pila

V stredu popoludní si sadla za volant. Pred jazdou pritom pila. A tak sa stalo to, čo sa stať nemalo. So svojím luxusným vozidlom havarovala. 

Pozrite si priložené video:

"Išlo o nehodu bez zranenia. U jedného z vodičov sme namerali 2,5 promile alkoholu. Vždy, keď hodnota presiahne jedno promile, ide o prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo hrozí trest odňatia slobody až na tri roky," povedal Extra.cz tlačový hovorca polície Tomáš Hulan. 

Aj Patrasovej právoplatný manžel Felix Slováček sa k nehode vyjadril. "O nehode viem. Dáda nafúkala. Mám v pláne za ňou ísť," povedal. 

"V žiadnom prípade som nepila. To by som si nesadla za volant. To je nezmysel. Večer predtým som pila alkohol u dcéry Aničky," uviedla herečka.

Súvisiace články

Najčítanejšie