Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan proti sebe poštvala kráľovskú rodinu, znechutila aj služobníctvo
Zdielať na

Meghan proti sebe poštvala kráľovskú rodinu, znechutila aj služobníctvo

Archívna reportáž

Ignoruje protokol a od rána každého iba komanduje. Taká má byť pravá tvár vojvodkyne Meghan, ktorá nosí pod srdcom prvého potomka. Počas svojej polročnej príslušnosti k britskej kráľovskej rodine stihla nahnevať celé svoje okolie.

Meghan podľa služobníctva musí dostať to, čo si zaumieni, a ideálne čo najskôr. Povýšenecky má komandovať všetkých navôkol. A to nie je všetko. Údajne urobila rozbroje aj medzi oboma bratmi, manželom Harrym a švagrom Williamom. 

​Pritom sa zdalo, že práve Meghan bude miláčikom kráľovskej rodiny a aj samotnej kráľovnej Alžbety II. Vyslúžila si však prezývku hurikán. 

Zlá krv medzi bratmi

Jedným z prvých sporov sa týkal tiáry so zelenými smaragdami. Šperk si vysnívala na májovú svadbu. "Vezme si takú korunku, akú jej vyberiem," odkázala jej v tom čase Alžbeta II. 

​O Meghan hovorila ako o problémovej, ťažko prehrýzla to, že bude mať Meghan závoj aj napriek tomu, že raz už vydatá bola. Ani Harryho macocha Camilla nemala byť jeho výberom nadšená. 

Údajne sa naváža už aj do Kate, čo robí zlú krv medzi princami. 

​Tŕňom v oku je aj jej správanie. Neustále ignoruje prísny protokol. 

Odchod kľúčových ľudí

Meghan je vyhlásenou workoholičkou, ktorá nestráca ani sekundu zo svojho drahocenného času. Vstáva už o piatej ráno a v ten čas musí vstávať aj služobníctvo.

​To bol jeden z dôvodov na odchod jej pravej ruky Melissy a nebola zďaleka jediná. Skončila aj tajomníčka pre komunikáciu Katherine McKeever, Samantha Cohen či Harryho pravá ruka Edward Lane Fox.

Súvisiace články

Najčítanejšie