Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Poštvali proti sebe Kate a Meghan bratov?!
Zdielať na

Poštvali proti sebe Kate a Meghan bratov?!

Archívna reportáž

Britské médiá prišli cez víkend so šokujúcou správou. Podľa dobre informovaného zdroja z paláca majú medzi sebou princovia isté nezhody. Preto sa Harry spoločne s Meghan sťahuje z Kensingtonského paláca. Údajne sú ale na nože práve obe vojvodkyne.

Meghan čaká s Harrym prvého spoločného potomka. Bábätko príde na svet v apríli. V súčasnosti žijú v malom domčeku v areáli Kensingtonského paláca. 

​Pôvodne sa počítalo s tým, že sa novomanželia po skončení nákladnej rekonštrukcie nasťahujú do jedného z rozsiahlych apartmánov priamo v paláci. Došlo ale k zmene, píše Express.

"Medzi bratmi sú isté nezhody. Harry a Meghan nechcú žiť vedľa brata, chcú sa zariadiť sami," informoval zdroj z paláca.

Píše sa aj o tom, že práve vojvodkyne sa príliš nemusia.

​Tam, kde momentálne žije Harry s Meghan, žili prechodne aj William s Kate. V domčeku čakali na renováciu bytu s dvadsiatimi izbami. 

​Aj Frogmore Cottage vo Windsore, kde sa chce pár nasťahovať, musí prejsť rozsiahlou rekonštrukciou. Má desať izieb, detskú herňu a telocvičňu. 

​Kensingtonský palác potvrdil, že práve to bude ich miestom domova. "Sú nadšení, že ich oficiálne sídlo bude práve tu," uviedol novinár Chris Ship.

Vo štvorici sa naposledy objavili králľovské páry na svadbe princeznej Eugenie. Pozrite si archívne video:

Súvisiace články

Najčítanejšie