Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jiří mi ubližoval, priznala Andrea v rozhovore
Zdielať na

Jiří mi ubližoval, priznala Andrea v rozhovore

Zdroj: Reprofoto/Blesk/M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek

Herec a producent Jiří Pomeje rieši už dlhší čas rozvod s manželkou Andreou, s ktorou má štvorročnú dcéru Aničku. Okrem toho ho sprevádzajú nepríjemné zdravotné problémy. Dídžejka pre Blesk priznala, že Jiří svoje neúspechy utápal v alkohole a liekoch.

"Sám priznal, že okrem alkoholu to boli aj lieky proti bolesti. Bol na nich závislý, pomáhali mu. Veľakrát došlo aj k situácii, že sa vyhrážal samovraždou," povedala pre Blesk Andrea Pomeje.

​Jiří Pomeje je v súčastnosti hospitalizovaný v nemocnici. Jeho priateľ Pavel Pásek priznal, že ho chce poslať aj na psychiatrické liečenie. 

Andrea sa mu snažila všemožne pomôcť, ale nedal si povedať. "Dostala som sa do fázy, kedy som mu neverila nič, všetko to boli iba gestá a manipulácia s okolím. A to aby mu okolie ukazovalo, že ho má rado," uviedla. Dodala, že jej ubližoval rôznymi spôsobmi a že mal časté výkyvy nálad.

​S manželom nie je vôbec kontakte a ani nevie, v akom je stave. Mala však potrebu sa mediálne brániť, keďže ju obvinil, že práve ona môže za jeho stav.

Celý rozhovor nájdete TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie